-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új gépet nem régen és mikor elindul a gép 5-10 percig akadozik a hang. Csináltam egy videót róla, belinkelem majd. Néha magától megszűnik, néha csak újra indítás segít rajta. Software-codes-ról vettem windows kulcsot, elég olcsó volt. Ez lehet a baj? Próbáltam újra rakni az audio drivert, de egy ponton mindig lefagy. Mi lehet a megoldás erre? Hardver: Amd ryzen 7 2700x, msi x570 mpg gaming plus alaplap, kingstin hyperx 16 gb 3200 mhz.
-
rodman73
aktív tag
válasz Pyttawrx #117092 üzenetére
Köszi srácok, még egyszer megpróbáltam most persze engedte telepíteni a gyári audio drivert. Mindent a gyártó oldaláról szedtem le, csak próbálkoztam driver frissitő progikkal és lehet az kevert be. Driver booster azt hiszem ez volt a progi neve. Most elvileg jó minden, mindjárt megnézem biosban hogy van a hd audio controller.
Még egyszer köszi mindenkinek!
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Bocs ha hülyeséget kérdezek, totál amatőr vagyok ebben a témában. Ha alaplapot és procit cserélek, amd-ről váltok intelre, akkor érdemes újra húzni a windowst? Vagy elég csak felrakni az új alkatrészek drivereit? Régen csináltam ilyet, és tudom akkor jobb volt inkább újra telepíteni. Csak most már annyira belaktam a jelenlegi windowsom, nem szívesen raknám újra. De persze ha úgy jobb akkor megcsinálom.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon be lassult a win10-em, játékok alatt is egyre jobban szaggat sajnos. Létezik olyan program amivel újból gyorssá tudnám tenni vagy inkább váltsak már win 11-re? Ha a váltás mellett döntök, valahogyan át tudom vinni a beállításaimat vagy inkább érdemes mindent előlröl kezdeni (hátha a rendszerben marad a "lassúság")?
-
rodman73
aktív tag
válasz ledgeri #154644 üzenetére
Hát kb 2018-19-es a telepítés, akkor költöztünk és építettem egy új gépet. 60% körül van a proci (i7-10700k), ram (32gb ddr4) is kb 60-80%. De nagyon érezni hogy laggol, afterburner szerint 17 fps volt a legkevesebb, 144 a legnagyobb, de az be is van állítva hogy ne menjen afelé pl. az új Codban. De nem csak játék alatt, hanem böngészéskor vagy film nézéskor is érezni hogy laggol a rendszer.
-
rodman73
aktív tag
válasz ledgeri #154647 üzenetére
Leginkább lusta vagyok, azért nem szeretném újra húzni. Megnézem majd, de szerintem nincs ami terhelné a dolgokat.
fradi81: játék beállítások, lassú a netem, akkor lehet már a játékokat is leszedném újból, windows beállítások, gpu-val is sokat szarakodtam, de max előlröl kezdem, aztám lehet jobb is lesz mint volt
-
rodman73
aktív tag
1-2 évente szét szoktam szedni a gépet, cpu-t is nemrégen pasztáztam újra, azt hittem az megoldja, de nem. Mellékelek egy képet a lemez állapotokról. C meghajtó a rendszer, G a játékok vannak, cod elég jól megizzasztja. Egy kis ventit már vettem, hogy hűtse azt az ssd-t, már csa be kellene szerelni. mennyire rosszak ezek a százalékok és hőfokok? Sajnos nincs regisztrációm a hd sentinelhez vagy a teljes olvasási teszthez nem kell?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest