-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok!
Mit tudok csinálni ha egy canon ip2000es nyomtatót nem müködik w8 alatt?
Látja a w8,de azt irja nincs driver.
Win7es driver exe. telepitve,de semmi.
Javaslat? -
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #8698 üzenetére
Viszont az a baj, hogy a Mesh-nek annyi lesz, Az új Windows Live csomag melynek már nem is Live lesz a neve, már nem lesz része, aztán gondolom majd értesítik a felhasználókat, hogy cuccoljanak át Skydrive alá.
A Windows 8 esetében pedig ugye lesz szinkronizáció mely ráadásul sok rétűbb lesz.
-
Polllen
nagyúr
Ez ok, látom a telóm, és skydrive szinkronizált területként 5 GB-t.
Sub-ZeRoRemek, ismét némi inkonzisztencia a rendszerben... (mondjuk már anno se értettem, miért jó 5-t elkülöníteni...)
Kíváncsi leszek ennek fényében majd, hogy vezetik ki...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
Current build: 8513 from win8_rtm branch.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
daneel92
tag
miért van az, hogy az egyik meghajtómat (amin a filmek, játékok, zenék, stb. vannak) nem látja a win8, a win7 viszont igen?
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Воланд
titán
-
pzstm
titán
Frissült a Skydrive alkalmazás
(ha jól látom erről is mi írtunk elsőre magyar oldalon )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van egy konfig, amely rendelkezik a következőkkel:
CPU: Intel Core 2 Duo, E8400, 2×3GHz, 6MB L2 Cache, LGA775
ALAPLAP: Gigabyte EP35C-DS3R
RAM: PQI 2×1024MB DDR2, 800MHz (dual)
VGA: Gigabyte Radeon HD3870, 512MB, PCI-E 2.0 x16 (Modell: GV-RX387512HP)A kérdésem: érdemes erre felrakni a Windows 8 RTM 64 bites verzióját?
A segítséget előre is köszönöm.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
daneel92
tag
hogyha megjelenik októberben a végleges változat, akkor mondjuk az újonnan vásárolt samsung laptopomról (amihez járt a win7) tudom frissíteni win8ra?
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
-
Zoli1222
addikt
Vki nagy vonalakban összefoglalná, h milyen feltételek mellett lehet majd upgradelni win8-ra? Köszönöm!
(#8732) woland_y2k: köszi! akkor én pont szívok vele. 2-3 hét múlva veszek gépet, amin van origi win7, viszont maga a lapos , már pár hónapos.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
pvt.peter
őstag
@Máté94, @pzstm: köszönöm a válaszokat, valószínűleg majd x64 lesz rajta, ha eljön az idő
@Sub-ZeRo: egy szóval sem mondtam, hogy megvan nekem az RTM
csak előre érdeklődtem, ugyanis már most elkezdtem a gépek konfigolását/rendbezését/tisztogatását/adatok archiválását, hogy ne egyszerre kelljenEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
vlevi
nagyúr
Metrós Chrome-ot hogy lehet előcsalogatni?
Fennt van a legeslegfrissebb dev. (22.0.1201.0), de a desktop változata indul el.
Az számít-e valamit, hogy ezen a gépen, ami most előttem van, egy VMWare-s virtuális Win8 CP van, és nem RP ? -
daneel92
tag
egy-két hete, de azóta utánaolvastam, és akkor elvileg valami ötezerért majd fogom tudni frissíteni rá. fogom is, mert nagyon bejön, tetszik, hogy elmentek az apple irányába, hogy minden integrálva van bele, és minden eszköz egymással kommunikálhat (skydrive,stb.), szóval esedékes, hogy majd egy surface-re is beújítok, mert nagyon tetszik az is.
-
addikt
Sziasztok!
Tud valaki valamit az RTM-ről?
Lesz publikus?A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz polonic #8744 üzenetére
jo, de itt most gondolom arrol van szo, hogy augusztusban lesz-e publikus verzioja. igen, a win7-nek volt egy trial valtozata, de jelenleg a win8-rol ilyet nem lehet tudni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
win7-ből is csak Enterprise verziónak volt nemde? (akár elképzelhető hogy most is bejátszanak valami hasonlót...majd kiderül)
-
pzstm
titán
8514.0.win8_rtm.120711-1900 (RTM Candidate)
-
janos666
nagyúr
Meddig kell ahhoz telepíteni egy gépre Win8 RP-t, hogy lehessen 40 euróért upgrade-elni RTM-re? Vagy egyáltalán le lett ez tisztázva, hogy végül azok a tesztelők is kapnak, akiknek nincs más eredeti Windows-uk?
Van itthon egy "FreeDOS-os" laptop, ha csak ennyin múlna egy 40 dolcsis Win8 kulcs, akkor felvarázsolnám rá az RP-t.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest