-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #8300 üzenetére
Hát nem tudom mennyira vagy lusta letölteni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
AthlonXP
őstag
Volne egy érdekes gondom a Windows-al.
Újraindítottam a gépet, mert az IE10 egy kicsit meghülyült ( nem nyitotta meg a weboldalakat, és baromira belassult, de nem fagyott le... ).
Miután bejelentkeztem, újra elindítottam a böngészőt ( csak az IE van a gépen, direkt ) és meglepve tapasztaltam, hogy újra be kell lépnem a facebookba, ph-ra, stb.. Eddig elég volt csak megnyitni az oldalt és már be is voltam lépve.
Aztán indítani akartam a Total Commandert, adminként ( mindig így futtatom ), amikor ugye feljön az UAC ablak, amiben van "oké" meg "mégse" gomb.
Kattintok az okéra és elindul a progi, ha minden okés, de most nem tudok az okéra kattintani, csak a mégséra, mert a másik gomb szürkén jelenik meg. Azt írja az UAC ablak, hogy írjam be a felhasználói jelszót ( mármint a rendszergazdait ) és utána nyomhatok az okéra az indításhoz!
Mi a franc ez? Az a legjobb, hogy be sem tudom írni a jelszót, mert nincs hova!..Gondoltam csinálok rendszervisszaállítást. Csahogy ahoz is kel az UAC.
Gondoltam kikapcsolom az UAC-ot, de azt sem lehet emiatt!Most telepítsem újra az egészet, vagy mi van?!
Bocs az írási hibákért, kissé ideges lettem ...
[ Szerkesztve ]
-
Exon
tag
Valaki próbálta már Logitech G35 működik-e W8 alatt?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Én bedugtam az USB-s creative hangkártyám és pár másodperc mulva már fel is tette a drivereket és 5.1-ben szolalt meg a zene... Biztos fog működni az is. (Creative rol tudni kell, hogy híres róla, hogy többszáz megányi csak saját készítésű mindenféle marhaságot igénylő driverek feltelepítése után is hajlamos szarul működni w7-xp alatt...)
-
-
Marci__
tag
G400 működik MS driverrel, a logitech drivert is felment simán, de a grafikus kezelőpanelt csak akkor tudtam használni, miután felvarázsoltam az AMD Catalystot, mert a Logitech Gaming Softwarehez OpenGL szükséges. Persze nem tudom, hogy neked milyen VGA-d van, de alapvetően nincs gond vele.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
"Ezen kívül az architektúra váltás továbbra sem megy, tehát nem lehet 32-bites rendszerről 64-bites rendszerre frissíteni (és természetesen fordítva sem működik), mindenképpen tiszta telepítés kell."
Amúgy is érdemes szűzen telepíteni. Legalábbis nekem ez a véleményem. Múltkor láttam a tecsőn egy videót, valami elvetemült végigtelepítette frissítéssel az összes windowst az 1.0-tól a hetesigChain of Fools : Upgrading through every version of windows (HQ)
-
kalasz
tag
válasz Gorneck #8289 üzenetére
Hali!
Win+R gomb (futtatás), beírod idézőjelek nélkül, hogy "control userpasswords2" enter és ott pipa ki a számítógép használatához........... szöveg elől, majd beírod a jelszavad (2x) újra indítod a gépet és kész. Nekem működik.
Üdv kalaszA tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
janos666
nagyúr
válasz Gorneck #8315 üzenetére
Vigyázz, hogy ha MSN fiókot használsz, akkor az E-mail címedet add meg, ne a keresztnevedet, amit használ pl. a Users mappádhoz is.
Nekem azt dobta be oda alapból, nem a mail címet, és úgy nem lépett be.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Deck
titán
Felraktam a Windows 8 RP-et. A kérdésem, hogy elég lesz mindig frissítenem, és akkor egyszer csak a véglegesem lesz? Vagy ha kijön az RTM rakhatom újra? Mert, ha igen visszarakom a Windows 7-et addig.
PS5
-
pzstm
titán
Nem lesz elég frissíteni. Nincs ilyen lehetőség, hoyg nem végleges szoftvert véglegesre updatelj. Újra kell raknod majd. (vagy ha lesz is esetleg mód erre akkor is a tiszta telepítést javaslom, de kizárt, hogy ez járható legyen)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
lehet mégis 8600-ra fognak ugrani a fiúk
-
nagyúr
Kííváncsi leszek a véglegesre hogy miket fognak még belerakni, vagy elvenni az appok funkcióikból.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #8323 üzenetére
könnyen el tudom képzelni, hogy a 8500-nál magasabb buildszámok már a Win8 post-RTM branchez tartoznak (hét második felében megalakult az is ugyanis )
-
kiskaktusz
addikt
-
törölt tag
Koszonom!
-
moonguru
őstag
válasz #04441088 #8325 üzenetére
Szia!
Azért néhány hardverrel gondja akad!
Szoftverekkel is van még probléma, mivel Windows 8-cas verzió még nem sokból akad!
Ilyenkor Windows 7 beállítás jól jöhet!
DE pl. az új ATI driver is gondot okoz nálam, mivel azóta nincs DXVA támogatás a MPC-HC-ben...
Különösen nem zavar mert a 6 magos procim elbírja, de akkor is bosszantó!
Ennek ellenére én maradok a 8-nál, hacsak nem rontanak még többet rajta a végleges kiadásra!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
janos666
nagyúr
válasz moonguru #8329 üzenetére
Én szándékosan nem használom se a DXVA, se a QuickSync dekódert.
Alig eszik a CPU, viszont ezzel minimális a kompatibilitási probléma, míg hardware dekóderekkel azért akadhat (főleg kódolástól függően, de bármikor előkerülhetnek véletlenszerű fileok bárhonnan, és már lehet is mérgelődni, aztán visszatenni software-re...).Sőt, igazából még a minőségükben sem bízom! Nem mindig egyértelmű, hogy a driverek mikor hol és mit babrálnak a képpel, még ha le is tiltod az összes szart a control panelben, ami AMD-nél pl. mind engedélyezve van alapból és szó szerint (nem túlzok) moslékot csinál egy penge Blu-Ray-ből is! (-> Mondjuk ez inkább EVR feature, szóval pusztán a DXVA dekóder, ami használható copy módban madVR-el is akár, az elvileg még okés, de annyi ilyen szar van a driverben, hogy már akkor is félek, ha elvileg itt nem nyúl bele ... jah, de azt hiszem a deinterlace-el mindig makacskodik...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #8326 üzenetére
Nekem a track ir 5-höz nem volt driver, mert azzal volt baja, hogy nem volt aláírva, de már a support dolgozik rajta. Bár linkeltem egy megdolást, hogy lehet ilyen esetekben akkor is ráerőszakolni a drivert a 8-ra.
(#8329) moonguru: Nekem a 12.6-os nem igazán akar működni 8 alatt. A 12.4-es még jó. Az 5-ös meg nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
-
nagyúr
válasz Alister71 #8333 üzenetére
Nekem a 12.4 van fent meg amit írtál. De nekem wddm driver nélkül is mennek a játékok.
-
samgar
őstag
Nem igazán értem, miért a desktopon indul el állandóan a metrosnak mondott chrome böngésző. Pedig az annak mondot linkről töltöm és telepítem
Oppo Find X5 PRO
-
Watercolour
aktív tag
Aki esetleg hozzám hasonlóan kerüli a Metro-t, jó hír lehet:
Megjelent a Classic Shell új verziója, melyben új opcióként le lehet tiltani a bal alsó sarokba mozgatáskor megjelenő start panelt, valamint bootoláskor kihagyni a Metro Start Screen-t.
(Mindkét opció a Classic Start Menu komponensben van.) A szoftver teljesen ingyenes, nyílt forrású.Innen tölthető a Classic Shell.
Windows 7 kinézetű Classic Start Menu skin pedig itt található.
-
kiskaktusz
addikt
Nem láttam még olyan szoftvert, amit a netről telepítve metro-s appként láttam később, csak ha a store-ból telepítettem.. Egyébként csak a startmenüben kapott egy lapkát és aztán a desktopon indult...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
makoj
tag
Kikapcsolható a Metro felület a Classic Shell 3.5.1-es verziójában.
-
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan backup programot, amivel le tudom menteni a win 8at (mint anno ghosttal az xp-t) és még a virtuális lemezeket is támogatja? (Windows-os raid0-m van )
Előre is köszi a segítséget (Fizetős program is jöhet )
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
samgar
őstag
válasz kiskaktusz #8342 üzenetére
Küllemre és működésre tök au. mint ami a destopon fut.
Oppo Find X5 PRO
-
nagyúr
Nektek a messenger app nem írja ki egy idő után, hogy "The connection was lost" ?
Mert nekem kiírkálja és csak a sign out - sign in segít rajta. Az újabb buildekben van már javítva?![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Polllen #8348 üzenetére
Én meg ezt használnám, ha már gyárilag benne van. De azért is kérdezem, hogy valaki tudja e, hogy ez van javítva, vagy valami, mert akkor még tolok feedback-et.
-
pzstm
titán
válasz Sub-ZeRo #8347 üzenetére
Magatol eldobja valoban a kapcsolatot de 5 perc alatt felall. Leggyakrabban akkor ha tobb fiokba is be vagy jelentkezve(msn, facebook)
844x buildben mar korrigaltakiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest