Új hozzászólás Aktív témák

  • Azt a rohadt még ilyen bugja is van? Windows 8 - It stopped showing flash videos after I installed the Hyper V component Ma telepítettem a hyper-v-t és nem értettem miért nem tudok megnézni semmilyen flash videót, már mindenre gondoltam mire felötlött hogy csak egy változás történt. A hozzászólásokhoz annyi különbséggel hogy nálam firefox alatt sem működik (sem 11.1 sem 11.5 flash-el) csak bezöldül egyből és a hang megy tovább kb fél percig, utána kiírja hogy a flash player összeomlott. HTML5-re állítva minden rendben, de azzal ugye nem játszik le mindent.

    [link] néhány javaslat hogy vegyük ki a hardveres gyorsítás pipát, próbáltam de olyan gyorsan bezöldül és megfagy addig amíg ki nem írja hogy összeomlott hogy nem tudom kikapcsolni. Na meg hogy amd driver hiba (is?)...

    [link] ahogy itt írják valóban a lejátszókban is csak a sima filmek mennek, a dxva sem működik úgyhogy aminél használni próbálja ott szintén zöld kép.

    [link] itt meg írják HD4 és5 szériás kártyával is hogy szintén ez a hiba mindegyik driverrel.

    [link] itt azt írják a media centert is kipusztítja a hyper-v... Marha jó ötlet volt hogy az egész os-t virtualizálja a telepítés után.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák