Új hozzászólás Aktív témák

  • KukuriQ

    csendes tag

    Sziasztok.

    Na felrakva a 8102 verzsön és hát jó kis dolgok lesznek benne úgy néz ki.

    Egy-két kis hibával találkoztam csak Realt. HD audio chipes hangkarit telepitettem gond nélkül gyári driverrel az 5.1 miatt és hogy bass management is menjen,minden ok volt csak ujrainditás után ezt a beállitást elfelejtette,ujra sztereó volt,no bassus,azóta hibátlan nem volt újra gond. Másik hogy leállitásnál,logoffnál vmiért 2x kell csinálni a procedurát,mintha Metro és a Win maga is külön állna le bár nem mindig csinálja és nem zavar elvégre szintte sosem állitom le a gépet. Leállitásnak restartnak adtam ki Metroban ikont mindjárt más.

    Metro nagyon tetszik,számomra kiváló,bár kidobáltam a gyári ikonok nagyját,hátterét lecseréltem mivel az a csodazöld vmi undoritóan gyenge,Már csak az ikonok háttere maradt zöld de majd talán ki lehet cserélni késöbb.

    A rendszer maga nálam hibátlan,szépen gördülékenyen hibátlanul müködik,bár IE10 nem fogott meg maradok Chromenál,Mellesleg úgy érzem nem az IE10 lett gyorsabb hanem a win8 netkezelése folyamatosabb.

    Akinek Desctopon hiányzik a régi start menü csak annyit mondanék tessenek használni az asztalt is és a tálca is ott van elég sok hellyel.

    Ha igy folytatják a fejlesztést lesz jövöje a rendszernek ugy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák