- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Aktív témák
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudok IE bővítményeket törölni (nem tiltani, hanem véglegesen törölni)? A helyzet, az hogy a Citrix ICA kilens bővítmény (BME Neptunhoz) nem működik rendesen, és ha frissíteni próbálom, akkor csak hibaüzenetet kapok. Ezért szeretném törölni, majd újratelepíteni. A furcsaság, csak annyi, hogy rendszergazdaként működik, de sima felhasználóként már nem. Egy másik gépen, pedig mindenhogy működik...
BattaG -
battag
aktív tag
Egy olyan kompromisszumos megoldást találtam, hogy feltelepítettem a webclienst ([link])
, így működik, bár ez több mint csak egy szimpla Active X vezérlő. Pont az lenne a lényeges, hogy nem kell programokat telepíteni, de hát emiatt most nem sírok...
Köszönöm a segítséget! -
battag
aktív tag
Nem néztem.. Tudod az a gond, hogy pár hete, mikor utoljára használtam még ment, aztán most kepcsolódik, de a Neptun ablak helyett, csak egy fekete képernyő fogad. Ugyanez, ugyanakkor rendzsergazdaként megy, csak sima felhasználóként nem... És egy másik gépről is megy sima (korlátozott) felhasználóként is, mindenfajta hókuszpókosz nélkül. Én ezt inkább az Ie valamilyen hibájának tudnám be...
[Szerkesztve] -
battag
aktív tag
Az RDP nem tudom micsoda...
Persze, feltehetnék egy kliens programot is, de kérdem én, minek, ha egyszer IE-ben is működik?! (Lehet, hogy csak nekem mániám, hogy minél kevesebb programot akarok feltenni a gépre ) Legalábbis kéne... Na most már mindegy, megy az a lényeg... -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel egy olyan hibaüzenet fogadott, ami röviden azt írta elmosódott betűkkel a monitoron, hogy a Windows nem tud elindulni, mert megsérült a windows\system mappa, próbáljak meg cd-ről bebootolni, majd a telepítésnél válasszam a javítást. Többszöri újraindításra is mindig ez fogadott. Megtettem, amit írt, megnyomtam a 'J', javítást, majd kérte a rendszergazda jelszavát. Utána csak a C:\windows\ path villogva várt a további utasításokra. Ekkor újraindítottam a gépet és utána minden rendesen működött. Csináltam gyorsan töredezettség mentesítést, víruskeresést, spyware keresés, de sehol semmi gond nem volt. Majd netezgettem, és nyugodtan kikapcsoltam a gépet. Mikor Apukám újra bekapcsolta már kék képernyőn jelent meg egy hasonló tartalmú üzenet és csak csökkentett módban indult el egy ideig a gép, de csak eddig (kép): [link]
Szerintem nem szoftveres hiba lehet, mert már a boot menü alatt is hasonlóan csíkok vonalak foltok vannak a monitoron... Ez esetben bocsánat, ha rossz helyre írtam. Mivel lehet a gond? Videokártya? Sajnos az integrált intel, így nem tudom kivenni. A drivere friss. Amúgy a gép Fujitsu Siemens Scaleo ''gyári állapotban'', (csak egy wifi kártya van benne) és eddig szerencsére nem volt baj vele... -
battag
aktív tag
válasz moonman #4213 üzenetére
Kivettem mindkét 256MB-os modult, majd visszaraktam az egyikat mindkét foglalatban kipróbálva, majd a másikat is, és most végül mindkettőt, de most nincs semmilyen hibajelenség nem volt egyik kombinációban sem, rendesen működik a gép...
Nem értem mi lehet...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest