Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz Nagy_Matessz #4037 üzenetére
Ha nem akarsz játszani, akkor valószínűleg nem lesz gonfd a vgaval. Viszont ha jászani is szoktál, akkor készülj fel hogy a kisebb felbontások nem néznek ki olyan szépen a tftken, mint mikor az eredeti felbontását használod (19" wide esetében ez 1440x900 lenne). A Radeon 9550 a mai játékokra már inkább csak 800x600-ban elég, hasonló gépem volt mint neked, de még 7300GT-vel is szaggatott a legtöbb dolog 1440x900-ban.
-
Trs
csendes tag
válasz Nagy_Matessz #4035 üzenetére
Szasz!
Az érdekes tény, hogy a monitor panel gyáraknak olcsóbb előállítani a wide (16:9, 16:10) paneleket, mint a hagyományos 5:4-es paneleket! Azt hogy miért is azt pontosan nem tudom. Az biztos, hogy amikor kijön egy nagy panel egyben, kevesebb feleseleg (hulladék) marad ha wide paneleket vágnak le belőle mint ha hagyomásnyos 5:4-esesket gyártanak belőle.
Ennyi!Písz!
Ami késik az csak közeledik...
-
TeeJay
félisten
válasz Nagy_Matessz #4035 üzenetére
vegyél inkább 20colos wide moncsit
Samsung 205BW vagy 206BW vagy 2032BW
ezeket mindegyiket megkapod 60ezerből és a méretük és felbontásuk is összehasonlíthatatlan egy 19colosévelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
x64
aktív tag
válasz Nagy_Matessz #4082 üzenetére
Majd TeeJay, ha erre jár...
-
ezanickem
tag
válasz Nagy_Matessz #4085 üzenetére
Csak én voltam ien szerencsétlen hogy a Samsungom pixelhibás volt örülök mert a következő nem lesz az, csak nem kapok ki még eggyet nics az az isten
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Nagy_Matessz #4082 üzenetére
vedd meg bátran mert szuper
mondom havernak az ár volt a lényeg neki az olcsóbb 205BW-t vettem és az is nagyon sirály pláne hogy állítható a magassága meg forgatható
abba is príma volt a panel, de én azért vettem a 2032BW-t mert sokkal elegánsabb a fekete lakkozott kávalegalábbis aki látta a monitoromat mindenki azt mondta hogy nagyon elegáns cucc
nem ócsó kínai kinézetűMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Khaal
őstag
válasz Nagy_Matessz #4270 üzenetére
Natív felbontásban (1680x1050) már Halflife 2 se fog menni full részletességgel, az újabb játékokról nem is beszélve. Szerintem viszont 20"-on nem vészes az 1440x900-as felbontás se (sőt van amlyik játéknál az 1280x800 se zavaró).
-
d@minator
addikt
válasz Nagy_Matessz #4273 üzenetére
Legolcsóbban egy E2140-es procival jössz ki (14k), kingmax RAM (5k), FSP 350W táp (7k) Vga-k:
DX9 - x1950GT -26k
DX10 - 8600GT (pl. Gigabyte 8600GT/512MB - 23k) -
ent
őstag
válasz Nagy_Matessz #4297 üzenetére
A 24" os osztályban azért elég szépen teljesítget!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
zolynet
veterán
válasz Nagy_Matessz #4550 üzenetére
60K árat írtál....szted milyen paneles moncsit kaphatnál mint TN-t???
TN az gagyi -> kinek mire kell, sztem neked is elég lesz.
MVA/PVA-s professzionálisabb moncsihoz tegyél még ugyanennyit kb.
Samu 2032bw-vel is nagyon jól jársz![ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
d@minator
addikt
válasz Nagy_Matessz #4550 üzenetére
2010-ben kapsz ennyiért használtan.
-
x64
aktív tag
válasz Nagy_Matessz #4586 üzenetére
Hát nem a pixelhibára!!! Remélhetőleg rokon ért a monitorokhoz, legalább annyira, hogy átnézi vásárlás után egy teszter programmal...
Három napos pixelhiba garancia keretében, a vásárlástól számított három munkanapon belül egyetlen szubpixel-hiba esetén is cserélik. (Szerk: mármint a Samu-t) Később meg az érvényes policy-nak megfelelően - nem akarok hülyeséget írni, de az biztos hogy >5 szubpixel\2-3 dead pixel esetén cserélnek csak!!!
És igazából itt van a 223BW fő veszélyforrása, mert amíg újonnan cserélik, addig csak bosszúság és kényelmetlenség. De ha egy héttel később jön csak elő (és úgy tűnik gyakrabban fordul elő, mint a többi Samunál), na az az igazi szívás!
[ Szerkesztve ]
-
mleslie
tag
válasz Nagy_Matessz #4649 üzenetére
Komolyan mondom veszek egy ilyen kütyüt! Mennyibe kerül? 100-150eFt?
Mennyit érne meg nektek egy kalibrálás?Edit: Ez jó is lenne nem? Eye-One Display 2 - 63000 HUF Nem értem, hogy senkinek sem éri meg ennyit befektetni? Ami monitort csak itt bekalibrálhatna...
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Nagy_Matessz #5318 üzenetére
72órás (3 munkanap) azonnali csere van érvényben a samsungnál. Ne tökölj vidd vissza izibe.
-
Furky
őstag
válasz Nagy_Matessz #5318 üzenetére
Jaja, vidd vissza de gyorsan Nekem szerencsére nem volt eddig pixelhibám /koppkopp/. Holnap lesz 1 hete, hogy használom a 226bw-t.
-
zolynet
veterán
válasz Nagy_Matessz #5321 üzenetére
Jaa, aszittem most lett véve a napokban. Ha jól tudom akkor várni kell még 5-7pixelig még kicserélik. Keress vissza volt ilyenről szó már itt. Nem tudom ezt a részét pontosan. Remélem nem is kell majd ez után kutatnom. Későbbiekben pixelhibásan nehezebb lesz eladni, de még csak most vettétek, tudom. Csak miheztartás végett.
35 - fényerő
65 - kontraszt ... szokni kell
223BWLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Nagy_Matessz #5327 üzenetére
10-50-en volt anno nekem is, de aztán TeeJay megaszondta h az nokedli.
19crt-ről álltam át én is, csípte a szemem nekem is rendesen, nemhogy a gyári beáll de még a 30-60 is. Szokni kell koma a színeket
B-L-A-C-K pl barnul előtte folyamatos jelleggel ő így használja.Andrej1: vess egy pillantást a Samsung 223BW-re is. De ahogy írták egy jó 500hsz-es visszaolvasással meglesz h mit is akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz Nagy_Matessz #5652 üzenetére
De érted az a gond, azért nem tok dönteni mert midnenki azt favorizálja amilyen neki van. Te a 20"-ost Kasza a 22"-ost, ezét nehéz a döntés
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Nagy_Matessz #5655 üzenetére
Annyiba fáj a 223BW is.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Furky
őstag
válasz Nagy_Matessz #5668 üzenetére
Detto. 2007 november, és Slovakia
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Nagy_Matessz #5675 üzenetére
Szerintem nem erre a részére gondolt.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
rumkola
veterán
válasz Nagy_Matessz #6264 üzenetére
ATI driver - illetve a CCC hibája. Mindenkinél ott van. Nálam is.
No para.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest