- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Hát srácok nem tudom speciel én nem mentem boss ellen és mégis jött 2x is
KO
-
xkoti
senior tag
Nekem ma 1x jött a Stalker épp volt-ot húzom ami már lvl21-es De sajnos lehet bele kell áldozzak egy Reactort, mert ahoz hogy az összes képessége bennt legyen az rengeteg pontot elvisz . Így lényegében maradna kb 6 pont . De még majd meglátom hogyan is alakulnak a dolgok Viszont ami biztos hogy veszek Warframe slotot mert még kellene Frost és Nyx megválni nem szeretnék ash-tól és Volt-tól
KO
-
xkoti
senior tag
Ma pedig kettő Catalyst-os alert is volt ! Így a Hate-be bele tettem az egyiket most már igen csak erős lett
KO
-
xkoti
senior tag
Hát igen loki nem egy támadó karakter de ha láthatatlan lesz úgy aztán lehet ám vele gyilkolni én szerettem ezt a karaktert Troll karakternek mondanám .
KO
-
xkoti
senior tag
Nálam eddig ilyen összeomlás nem volt sőt nem akarom elkiabálni de nekem jobban is fut a game.
----------------------------------------------------------
Gépem : Dual Core E5200 2.50Ghz
Vidkari: Radeon 6570 1gb 128bit
Ram : 2GB
OP : Windows 8 32bit
-------------------------------------------------------------KO
-
xkoti
senior tag
Srácok ez kicsit érdekes .
Semmi photoshop semmi ez ilyen bug féle ..KO
-
xkoti
senior tag
válasz Komplikato #1027 üzenetére
Hmm érdekes ilyet én még nem hallotam igazából mi lehet az amit te megszegtél ?
KO
-
xkoti
senior tag
Ma egy ismerősömnek kidobta a stlaker a smoke color-packot a mázlista
KO
-
xkoti
senior tag
válasz Walkmanfon #1089 üzenetére
Nos először is szerintem nem érdemes klánt csinálni inkább csatlakoz valamelyik klánhoz .
Nos az hogy melyik karakter jobb szintén nem lehet megmondani mert ember függő .
Én nekem meg volt ASH amíg le nem nerfelték nagyon jó kari volt most se rossz de nekem nem adja vissza a régi önmagát. Frost az egy nagyon jó kari most is azt használom . ASH assasin míg Frost egy tank karakter def-ekre tökéletes míg ash nem éppen . Nah de lényegében én személy szerint a frost-ot ajánlanám .KO
-
xkoti
senior tag
válasz gerisz23 #1101 üzenetére
Szerintem is nerfelni fogják ami nagyon kár :/ Mellesleg ma meglett a vauban illetve már csak nova helmet kellene . DE ott a probléma hogy nincs slotom XD 13 platinumom van még egy slotot se tudok venni .
Mert két karim van Frost Prime és Volt és mind2 a szivemhez nőt De sebaj csak veszek majd valahogy platinumot . De bánom már hogy kezdéskor azt az 50 platinumot nem slot-ra költöttem .KO
-
xkoti
senior tag
Most komoly fontolóra vettem hogy Volt vagy Vauban hiába szeretem ha egyszer csak a korpuszok ellen jók a skilljei. Ugye mert Infestedeknél meg a grinereknél nem épp a legjobb (még talán a griner se szereti az áramot de hát nah ) . Vauban meg már elégé régóta kellene és nem tudom mikor tudnák slotot venni :/ Még gondolkodom
KO
-
xkoti
senior tag
Vajon milyen 5 mod-ot kapunk ?
KO
-
xkoti
senior tag
Zajlik ám az élet
Nekem már csak az a fránya despair kellene a stálker úrfitól .[ Szerkesztve ]
KO
-
xkoti
senior tag
Nekem annyira nem lett dizájnos játék kellene még valami jó online game .
Amúgy sajnos én is beleuntam . Ahogy láttam nem csak én hanem még egy jó pár ember még persze a login reward meglegyen azt mindig megcsinálom néha megyek egy kört . De igazából kicsit lapos lett a játék Bár nem adom még fel amíg a kívánt fegyverem meg nem lesz .KO
-
xkoti
senior tag
A global agenda első része nekem nagyon tetszett bár mivel valamilyen szinten coop játék így volt olyan ahol ketten nem értünk semmit és kb egyetlen magyar játékossal találkoztam így elég könnyen bele tud unni az ember . Remélem azért sokkalta jobb lesz mint az első és akkor majd leszedem .
KO
-
xkoti
senior tag
Kecske
KO
-
xkoti
senior tag
Csak ne hogy kihaljon a topic Hogy álltok az event-el ?
KO
-
-
xkoti
senior tag
-
xkoti
senior tag
Sziasztok egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok még pedig azzal hogy lehet-e küldeni platinumot valakinek ?
KO
-
xkoti
senior tag
Akkor még itt az új ellenség is gondolom boss-lesz :
Ilyen szörnyecske is lesz .KO
-
xkoti
senior tag
válasz DokiBaxxi #1231 üzenetére
Hát míg a master rank 7 el nem éred addig szerintem a Dera-t válaszd mert az még egész jó illetve még jó a miter is Xini deffen megállta a helyét catalyst és forma nélkül persze a dmg kártya benne volt . Bár nagyobb csapkolózosoknál már nem a legjobb volt . Illetve kis fegyverkénnt tudom ajánlani a kunai vagy a Hikou (ha nincs még meg a despair ) . Én kipróbáltam egy párat már mint még a Gorgon kapott is Catalystet de akkor inkább a Dera-t építsd meg .
Illetve : Új játékosoknak Affinity Booster, Credit Booster és egy Braton fegyver, haladóknak pedig Orokin Catalyst és Void kulcs-csomag nyeremények a Raptr szolgáltatásban!
->Ahhoz, hogy ezeket a jutalmakat megkaphassátok, rendelkeznetek kell egy Raptr fiókkal és egy telepített asztali alkalmazással. Ehhez hozzá kell kapcsolnotok a Warframe játékot, ami telepítéskor automatikusan megtörténik. Az "új játékos" csomagot csak újonnan regisztrált tagok kaphatják meg, a haladó csomagot pedig azok, akik legalább "Dedicated" rangot értek el Raptr-on a játékkal. (Ehhez több elszámlázott órára van szükség.) LINK
KO
-
xkoti
senior tag
Ha valaki úgy érzi hogy klánba szeretne lépni az írjon nekem . Adja meg a nick-nevét .
Feltételként annyit hogy legyél aktív . Illetve ha a dojoban épül valami akkor ha tudsz adjál be alapanyagot.KO
-
xkoti
senior tag
Nektek hogy tetszik az új fegyó aki megcsinálta az eventet . ?
KO
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest