Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    BreeZeRr kollegínával (XD) a soksok kiégés miatt arra gondoltunk, hogy tényleg mennyivel jobb lenne többen együtt játszani ezt a játékot, főleg, ha tudnánk csinálni egy squadront is, aminek az ötletét torz on borz kollega (csak hogy érezzétek a különbséget) vetette fel először, de érdeklődés híján nem lett belőle semmi. Ezután én is tettem rá egy próbát, hogy összeszedjem az érdeklődőket, de nem több sikerrel.

    Ez tehát az utolsó próbálkozásunk, hogy összehozzuk a csapatot és mindenki számára élvezhetőbbé tegyük a játékot, lehetne baromkodni és hülyeségeket kitalálni AB-re, RB-re, ugyanakkor komolyan játszani, bombázókkal formációban repülni, vagy kísérni a másikat, stb., minden, ami a hétköznapi játékokból kimarad.

    Elkészült egy google dokumentum, egy táblázat arra a célra, hogy fel tudjuk mérni az érdeklődők számát és hogy melyik nemzettel, milyen tierben, mennyire megoldható a közös játék.

    Szóval szeretnék MINDEN ÉRDEKLŐDŐT megkérni arra, hogy jelöljön ki magának egy oszlopot, amelyik még nem foglalt, és töltse ki a cellákat. Sajnos arra jutottunk, hogy a legjobb az lenne, ha mindenki megszámolná, hogy az adott nemzetnél hány darab Tier I-II-III-IV-V-be tartozó géppel rendelkezik, ez egy picit pontosabb képet ad arról, hogy ki hogy áll.

    A táblázat ITT érhető el!

    Ja, és ne trollkodjatok bele az első két oszlopba illetve máséba!

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák