-
IT café
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndrish79
csendes tag
Még egy dolog ami hasznos lehet. Elméletileg van arra lehetőség, hogy az első tankkal kihúzd az egész tech treet. Itt a csaták után a tank fehlesztési pontok autómatikusan mennek arra a tankra ami ki van választva fejlesztésre. Annyi, hogy bónuszt kapsz, ha ugyanabba a tierbe tartozó tankkal fejleszted a következőt.
Ami nég fontos az a Battle Rating rendszer. Minden tanknak van egy BR értéke. A kiválasztott tankjaid közül a legnagyobb BR értékkel rendelkező alapján tesz be csatába. A csatákban max 1.0 BR-el magasabb ellenfelekkel találkozhatsz. (A te legnagyobbadtól számítva) -
CHaooSS
őstag
De, írja is az adott tanknál, hogy csak az utána lévőre van bónusz.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
PAtr0n
addikt
Srácok, arra gondoltam, hogy megérne ez a játék egy komolyabb leírást itt a PH-n, mert sehol egy nagy terjedelmű összefogó szösszenet róla. Talán még a Gamepod főoldalra is kikerülhetne. Nyilván ez nem teszt, hanem egy komoly összefoglaló lenne.
Természetesen megadnám a módját, képekkel, videókkal, nem is 1 nap alatt készülne el, mert nagyon sok dologra ki szeretnék térni. Tudom, hogy folyamatosan változik a játék, idővel sok dolog el fog évülni a cikkben, de mégis sokaknak mentőöv lehet, illetve lehet, még több játékost sikerül bevonzani vele. (Gazsi adhatna ezért egy zsák aranyat mondjuk )Segítséggel persze könnyebb, aki érez magában annyit, hogy néha lektorálja amit írok, azt megköszönném.
Létrehoztam egy szavazást a dologról, mindenki véleménye számít!
SG-n is kiteszem, hátha.Itt tudtok savazni: Warthunder cikk
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #3055 üzenetére
Engem bármikor. Szoktatok is goldozás közben
bob.zxr:
Olyasmire gondoltam, hogy néha rá kéne nézni az éppen készülő cikkre, hogy az esetleges baromságokat, elírásokat javítani tudjam. Mint tudjuk, a más által okozott hibát könnyebb észrevenni.
Minden esetre ha úgy van priviben majd nyaggatok mindenkit akinek van egy kis ideje erre.
Nyilván nem mindig, csak amikor egy újabb részt át kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
-
CHaooSS
őstag
Páncélzatilag toronnyal van csak baj, de azt is lehet azért jól használni.
Ha lőszereket normálisan megoldják aprítani lehet vele.bár én inkább örülnék egy sturmtigernek v panzernek
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3063 üzenetére
Már annak is örülnék.
De sztem tiger nem kerül be, max nem lesz hozzá az összes lövedék, mert van amelyik 376kg , azzal meg több tankot is ki lehetne lőni simánA zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Máté94
addikt
Egyébként ha megjön a patch kíváncsi leszek a véleményekre. Tegnap feltettem megint, de elképesztő miket be nem adott, így rövid volt a ismeretség megint.
A németeket hogy megint nerfelik, miközben az USSR buffokat kap...
-
CHaooSS
őstag
Ha így folytatják tovább hamar tönkremennek , majd megjön az eszük, ha megy a sok panasz és fogynak a játékosok.
"Nekem csak jó lesz, úgy is az orosz oldalt fejlesztem. : Aztán majd nem lesz német és mehetsz a többi orosz ellen, akkor is jó lesz? heh : D
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3068 üzenetére
Nem, de, ha túl erősek az oroszok a többi ág is visszamarad
Ha buffolják az oroszokat ki az a hülye aki más nemzetet kezd fejleszteni?de nem az a teendő ilyenkor, hogy szarrá nerfeljük, hanem inkább realisztikus felállást csinálunk, olyan csata mód kell ahol van mondjuk x német tank és akkor legyen 3x szovjet
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz CHaooSS #3069 üzenetére
"olyan csata mód kell ahol van mondjuk x német tank és akkor legyen 3x szovjet,, <- Erre én is vevő lennék.
Az én szerény véleményem hogy még így is sokan maradnának a némettel (kevés az orosz, inkább átmentek a népek az amerikai ágra). Amikor elindítom az SB-t az oroszokkal max 3-4 perc a várakozási idő, még a némettel több szokott lenni (csak ebből szűrtem le hogy sokan vannak).
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
CHaooSS
őstag
Jgpz 4-5 re kíváncsi leszek. de az, hogy alap lőszer apcr.. hááát
-
BoB
veterán
Megvan az új gép, játék letöltve, beüzemelve.
Viszont 80-as ping-em van és ez jobb nem lesz csak rosszabb lehet
Egyből az első játékban amit most mentem, már nem oda lőttem ahova céloztam...Egyébként végre ki tudtam próbálni van-e a T-10M-en stabi mert korábban nem kaptam rá választ. Hát nincs! Úgyhogy bek@phatják Gazsiék.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
CHaooSS
őstag
The E-100 will be a part of one of the planned autumn specials. The terms on how to get it will be published when the special is announced. It will not be a premium vehicle.
Erre kíváncsi leszek, azt hittem csak simán bedobják a Maus után.
Amúgy még mindig rettenetesen szarok a rakéták ahogy nézem.. De miért kérnek el az olyan tankokért egy valag pénzt, ha ennyire rossz?
-
donmackó
addikt
Van egy olyan problémám, hogy valószínűleg bugos a játék pont számítása. Ha úgy lövöm ki az enemy-t hogy lövök egy kritikust, majd az egyből fel is robban akkor nem kapom meg a meccs végén a kill-t. Csak a kritikus találatokat számolja, de a megsemmisítettet nem. Így elég sok ponttól esek el.
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3077 üzenetére
Írtál már nekik?
----
Amúgy jó lenne a játékba éjszakai pálya + működhetnének a lámpák a tankokon, tiszta izgi lenne
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Múltkor írtam, hogy tök szerencsétlen vagyok a Ferdivel. Ma minden megváltozott: Ferdi shot down IL-2 (SB mód)
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
De milyen durván látszik amikor az IL-2-re kapcsolok, és miután találat éri, hogy 2 tűzgömb van. Az egyik amikor a farkán átrepül, a második meg amikor a szárnyát kapja el. Szerintem ha csak a farkát lövöm keresztül, túléli.
Itt egy másik, jóval régebbi, amit meg is panaszoltam gazsiéknál, hogy miért is élte túl a B-24 ezt a 2 találatot:
B24 vs. PzIII J1A magyarázat: Az első átment a szárnyán kicsit megsértve, a második találat után hiába lőttem ki a pilótát, a másodpilóta átvette az irányítást. Rögtön. Na ezt is kifogásoltam, hogy ilyen esetben is lehetne egy kis delay, mint a tankoknál amikor egy crew membert kiütnek, és más ül a helyére Tudom, hogy repcsin rögtön ott a második botkormány, de akkor is.
donmaci:
Ezek az igazi sikerélmények! Kíváncsi lennék a háborúban előfordult e ilyen eset"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
CHaooSS
őstag
Egy ideje nem játszottam, de látom nerfelték a Maus alvázát.. elég könnyen belövik már..
-
-
CHaooSS
őstag
Miért már nyílt?
Mrt akkor lehet kipróbálom, egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3087 üzenetére
Aha.. szóval egy is2 is belövi már? az f@sza..
amúgy JT-vel is nagyon durván kaptam.. mintha nem 250mm lett volna hanem max 200.. olyan szögből belőttek, hogy az viccAmúgy azt elmondanád, hogy onnan hogyan tudnak ammo-t lőni? mert az onnan lehetetlen ( bár gazsiéknál ez simán meglehet mert német tank... )
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3089 üzenetére
Hát, de ez oldalról van , én szemből mondtam
200mm 35fokban , és belövik elég sokszor.. régen nem volt ilyen
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz CHaooSS #3090 üzenetére
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hát én az oldalára gondoltam. Szemből nem is szoktam kacérkodni a Maus-okkal. Régebben nem lehetett ilyen könnyen belőni az oldalát sem. Most meccsenként általában egyet kicsinálok, 1-2 hónapja meg ha láttam hogy esetleg jön, akkor usgyi a másik irányba.
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #3091 üzenetére
hmmm , majd megnézem mennyit változott az oldala
-
olcsii
aktív tag
[link]
ha már WTwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
CHaooSS
őstag
Egész jól adja most németekkel RB-ben, nem akar valaki szakaszozni?
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Milyen nemzettel játszol? és milyen szinten
-
CHaooSS
őstag
Na szép volt amíg tartott....
-
CHaooSS
őstag
Ezt ki is hagytam, ilyenkor tépi az ember a haját, nem elég, hogy unfair a játék, de még amikor olyan szinten vagyunk amikor fölényben lennék akkor meg totál retardált az egész csapat...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest