-
IT café
Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Azoknak szól ez a topic, akik a lentebb felsorolt csomagok valamelyikébe léptek:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sa.attesz
csendes újonc
Szia! Köszönöm, elnézést ha kicsit értetlen vagyok. Van már elofizetesem a vodafone-nál, amit meg is akarnék tartani. Mellette volt a digi max csomag, amit gondolkodom athozni a vodafone-hoz. Csak elsőre úgy értettem hogy azt mondod nem lehet kétféle elofizetes a vodafone-nal, csak ha a meglevo flotta is módosul. De a mostani vodafone-hoz nem akarok hozzanyulni, esetleg a digi max-ot athozni masodikkent, vagy atvaltani netactive50-re ha lehetséges. Vodafone szempontból ez két külön flottanak minősül ha jól sejtem, azt hittem ezt nem engedik
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Hát nálam nem nagyon volt ilyen, elsőre sikerült, csak mégis zavar hogy én számhordozásra kötöttem szerződést, nem akartam addig használni a Vodást, hiszen ott a másik... de gondolom ez úgyis benne van a szerződésben valahol...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pinnacle
nagyúr
-
pcnet
addikt
Hm, valóban, nálam is aktív még az 5G. Köszi, hogy írtad!
Én sem bántam meg, annyi, hogy kb 2 hete pár napig volt olyan, hogy látszólag elkezdte hívni a tárcsázott számot, de nem csengett ki. Várt, várt, majd megszakította a hívást. Random jött elő a jelenség. Voda és Telekom irányba is.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2019 16" Silver Intel i9/16GB/1TB/Radeon Pro 5500M 4GB GDDR6
- Gigabyte Geforce RTX 4060 Windforce OC 8G. Bontatlan! Eladó
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz (96MB Cache, up to 5.2GHz) CPU! BeszámítOK
- Dell 5490 Laptop 14" FHD/ i5-8350U/Microsoft Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari!
- PS4 PRO 1TB // 3 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest