- MinDig TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Kevés a kivágás a hátoldalon, nem szellőzik. Felső radi csak pull-ba, push-nál túl közel kerül a venti az oldalfalhoz (radivastagság függő is!) és nem tud megfelelően szívni a turbulencia miatt.
Aljába meg bármit raksz, az az alaplap alját fogja kitakarni... Még a sima ventik is azt jelentik, hogy 2 slot bukó.
Ettől eltekintve a design nem rossz, de lerí róla, hogy nem kimondottam vízhűtésre tervezték. Sajna a vízhűtéses midi házak amolyan feketebárányok a gyártóknál. Max egy AIO belemegy, de itt el is vágták. Még a legjobb, kifejezetten vízhűtésre tervezett házaknál (Define S2, R6) is hiányzik 2-3 centi inen-onnan, hogy egy rendes vizet bele lehessen vágni.
Ha épített vizet akarsz, akkor elvárják, hogy vedd meg a 100+ literes hodályokat 80-180k-ért... Én egy R6-osba költöztem, gyakorlatilag egyik kompromisszum után jött a másik. 1 hétig építettem a gépet, mert minden napra jutott valami gát, korlát, ami miatt halasztanom kellett, kitalálni hogy oldjam meg a dolgot, aztán melóhelyen eszközölni a szükséges vágásokat, igazításokat, mert este 10-kor már nem eshetsz neki a háznak panel 9. emeleten.
De ami az összképet illeti, én nem bántam meg, mert van valami perverz abban ,hogy ennyi cucc van egy ilyen kicsi házban, mégis sikerült a belteret ilyen letisztultan megtartani. És ez még korántsem a végleges megoldás, mint látod itt még a kábelek se voltak mind bekötve, se a rendszer feltöltve:
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- EK-Quantum Vector Strix/TUF RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi
- HardwareLabs Black Ice GT Stealth 280
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - ELADÓ! 9.990.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest