- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Javíts ki ha tévedek, de a publikus giveaway -ek listázásának az ég világon semmi értelme (már 750 jelentkező van rá). Aki ilyenekre szeretne jelentkezni, az felmegy ide és kiválasztja a megfelelő elemet.
Tudom, ez valójában arról szól, hogy reklámozd a csoportodat/youtube csatornádat/twitch csatornádat, de nem hiszem, hogy ennek ez a legmegfelelőbb módja.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
A cinikus / demagóg gondolataidra nem reflektálnék. Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy az alábbiakban kerüljem ezen eszközök használatát, kérlek így olvasd az alábbi sorokat.
Nincs szerintem jobb topik, de lehet csinálni kellene egyet! Azért bátorkodom csak ezt mondani, mert ehhez a topikhoz nem sok köze van. Amit linkeltél az egy raffle, a first-come-first-served elv nem érvényesül, ami a ninja lét alapja. (konstruktív kritika).
Hogy ne csak OFF tenger legyen, álljon itt egy igazi gyöngyszem, a Digital Homicide -től
Attrition Nuclear Domination:
VNDIV-JVötD8-P48Khétarmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest