- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nekem sem egyszerű. Odáig megy, hogy kérhetem a játékot, ki is írja, hogy megkaptam, és hogy hol találom. Viszont a Steam-gomb csak átirányít a játék Steames oldalára, nem ad kulcsot. Azt szoktam csinálni, hogy válaszolok arra a levélre, amit ilyenkor küldeni szoktak (egy linkkel és a tranzakció számával vagy mi az), hogy nem kapok kulcsot. 1-2 napon belül válaszolnak, van benne egy link, arra kell kattintani és ekkor (de csak ekkor) bejelentkezni és meglesni a kulcsot. (Volt, hogy előbb jelentkeztem be és csak utána néztem a levelet a linkkel, de akkor nem adott kulcsot. Lehet, hogy csak véletlen volt, de inkább megtartom az előző sorrendet.) Szerintem próbálj írni nekik, biztosan segítenek. Te is eljutottál eddig? Remélem, segíthettem.
-
-
Martin97
aktív tag
Nálam chrome-al tökéletes.
Legközelebb megpróbálom az edget és a firefoxot.[ Szerkesztve ]
-
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Assimilator #11358 üzenetére
Nekem is tetszett, csak másodiknak tudtam kirakni, de akkor is megcsináltam.
-
Wiz Khalifa
veterán
Robocraft Alienware Exclusive Starter Pack
---------------------------------------------------------------
8595-489*-4-,2-45DD
*= A
-= B
,= CSmoke some weed nigga!
-
Urguru
tag
Ingyen Your Quest Klikkelgetős!!!
-
Urguru
tag
Ingyen Origin !!! Medal of Honor™: Pacific Assault
-
lkristóf
senior tag
-
Argos
őstag
AWS9YYQAEP96RF6***
*** : MoBo-om
CAB3-59EF-F9**-4223
** : A következő részéből idéztem alant.
...elmúlik...
-
Urguru
tag
1. Click '$1.50 - Add to Cart'
2. Click 'Checkout'
3. Click 'Have a discount code? Click to enter it'
4. Enter Code ' MiKapp1t '
5. Click 'Apply'
6. Fill Information
7. Choose appropriate download.Nagyon lassú az oldal!!!
Még nem steames , de lehet az lesz
Please remember that if "Escape This" gets onto Steam you will receive a free key to activate the product on Steam.
-
Sirpi
senior tag
Egy kis ingyen Dragon Age DLC. Origin accounttal kell belépni és beregisztrálja.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Argos
őstag
Use this code: DC58-F1SF-****-FYNV and grab an additional 10% discount on all games!
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
ShipLord (kattintgatós, nem gleam.io)
Akinek van egy rakás elpazarolni való ideje:
60 free gift on every 24hr[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
Rhino's Rage HKGCB-KR4QB-GP4R5
Slipstream 5000 8ZPNZ-WJMRD-ZY8FW
Endorlight AI3G4-MRWWE-L6M3Q
Heroes of Scene bndldfcdf295fac2
Deadbreed Yellow Package 6NQ4G-QCFPE-FLVKA
Trinium Wars Steam Starter Edition WT3BH-ZDH7P-NN6B9"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
lkristóf
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
SOMOLIOTIK: 6Y8WJ-Z2T0M-MWHX0
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Dedbríd:
QJNT3-7XVRB-2BLTB
4EN9E-KTYLD-EZZ7J
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz BioNiCMaN #11388 üzenetére
Sőt ezt úgy lehet fokozni hogy előre bejelentett időben lesz kirakva és így van esély rá figyelni ha olyan játék ami sokaknak jól jönne, és lenne verseny
Mondjuk így
Ma 20:30 Pixel Puzzles: Japan puzzle lesz kirakva, 91 darabra szedet képpel[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
-
bul07
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #11393 üzenetére
Én is szeretek Puzzle kirakni
Bár vettem a Párizsi utunk után egy 10.000 darabost (Azt hiszem ennyi darabos mert van vagy 150x200cm-res) Sacré-Cœur van rajta, egy hónapig raktam de nem haladtam jó ha 15-20% kiraktam, így kiadtam kirakásra a szomszéd testvérének, nem kellet neki 3hét az egészet kirakták
Faros lemez táblán lett kirakva, amit én meg bekereteztettem
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
the division -10%
97yb82aqf
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Sirpi
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11396 üzenetére
Köszi! (4:41)
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
-
Wiz Khalifa
veterán
-
shaddy1027
tag
Post Mortem:
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest