Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Sziasztok!
(Ide is leírom, hátha többen nézik ezt a topikot)
Lenne egy nagy problémám!
A napokban húztam újra az XP-t, és nem akar semmilyen videót (dix, xvid, stb..) és dvd-t
lejászani, illetve tv-t nézni sem lehet. Próbáltam media playerrel, Power dvd-vel, BS Player-rel, de még a divx saját lejátszójával is. Az xp-n fenn van az összes frissítés, legújjab alaplapi driver, nvidia driver, directx, divx, stb... (De próbáltam már frissítés nélküli xp-n is, csak sp1, akkor sem megy.) A játékok rendesen mennek, minden további program megfelelő sebességgel fut. A legérdekesebb, hogy az alaplapi vga-val semmi probléma nincs, az rendesen lejátsza. A gépen csak a divx és xvid codec van fenn, meg egy ac3filter. Próbáltam már csak divx, vagy csak xvid codec-kel, de ugyanaz az eredmény marad. Próbáltam többféle divx-el, nvidia driverrel, semmi változás.
A hiba annyiból áll, hogy megnyílik a lejátszó, majd ''csatlakozás a médiához...'' és ezután a prociterhelés felmegy 100%-ra, és a gép iszonyúan lelassul.
A gép: asrock775i65GV, aopen aeolus6200dvr256, 1 gb ram, 3 gigás P4, maxtor 120 gb, egy 17-es tft 1280*1024-ben, és egy PCTVpro...
Valakinek ötlete esetleg?
Köszönettel:
Fex"...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."
-
Fex
tag
Igen-igen. Kipróbáltam a kártyát másik gépben, és ment. Leszedtem az nvidia drivert (a legújjabb volt a gépen), és egy korábbit raktam fel (xp driver cache-t töröltem) és minden megjavult.
Szóval a legfrissebb nvidia driver volt a ludas.
Fex"...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
- Eladó gigabyte ATI Radeon 9550 AGP 8x videokártya 256mb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest