Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz csanyiadam #3043 üzenetére

    Nem az iOS/macOS miatt, úgy általában a tökéletes hangminőség, és a mindenfelé keresztbe párosítgatási nehézségek miatt.

    A feleségem Plantronics Blackwire 720-at használ, Windowson USB-vel, mobillal BT-n, az meetingekre eléggé ideális bigyóm zenére nem ajánlom. Próbáltam macen BT-vel is, ment, tette a dolgát. Na ezzel viszont a keretet kicsit felfelé kifeszítettem.

    Ha feljebb akarsz lőni hangminőségben, akkor egy vezetékes füles vagy fejhallgató, és egy FiiO BTR3k jó út. Én BTR5-öt használok meetingre, kicsit drágább, de ugyanazt a funkciót látja el. Képes felismerni a mikrofonos vezetékes füleseket is, vagy van benne saját, elég jó mikrofon.

    Viszont nagy különbség, hogy a Plantronics mikrofonja a szádnál van, erre optomalizált, és ennek megfelelően nem vesz fel minden háttérzajt, csak a beszédet. A BTR meg úgy általában a kábelmikrofonos fülesek pedig minden zörejből juttatnak bele bőven. Lehet mérlegelni. Pl a Bose QC35 mikrofonja simán bevonja a beszélgetésbe a szomszéd szobában játszó gyerekek hangját is érthetően.

Új hozzászólás Aktív témák