Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    Sziasztok

    Úgy látom, a Anker Soundcore Sport X10 TWS fülhallgató, Bluetooth, IPX7, Deep Bass, Fekete -ről nincs nagyon vélemény, írnék pár szót, hátha valakinek pont arra kell amire nekem.

    Egy 1MORE fülhallgatóval érkezett pár hónapja, az talán hangminőségben magasabb kategória, de arról most nem írnék külön itt, korábban sokan dicsérték itt is.

    Szóval az Anker mivel van egy kis kihajtható füle nagyon stabilan áll a fülben.

    A másiknál félek, hogy este útközben kiesik és a fűben pl nem találom meg ez tényleg nagyon stabilan és kényelmesen áll.

    Van egy 10.000-es Spotify listám azt szoktam edzés vagy boltba menés közben hallgatni. A hangja szerintem nagyon jó, kezdetekkor be lehetett állítani az ízlésemnek megfelelően.

    Telefonáláskor meglepődtem, de azt a visszajelzést kaptam, hogy nem hallják a különbséget sima telefonos és ezzel való telefonálás között. Mondjuk nagyon zajos környezetben nem próbáltam.

    Amire nekem nagyon bejött.

    1. Sportolás egyéb tevékenység közben telefontól viszonylag messze akár több szobán át is szabadon mozoghatok, és nem kell félni, hogy kiesik a fülemből, de közben meg tényleg nagyon kényelmes.

    2. Korábban mindig gondom volt azzal, hogy boltban, ha szükséges volt kommunikálni eladókkal pénztárossal mindig ki kellett vennem az adott fülhallgatót, most azt vettem észre, hogy elég a zenét kikapcsolni és rendesen hallok benne mindent amit mondanak, persze az aktív külső zajszűrés ki van kapcsolva, de nekem pont így jó, ugyanígy tömegközlekedésben jegy vásárlásakor is simán lehet kommunikálni, míg a fülemben van, nem kell gondolkozni, hogy míg jegyet veszek hová rakjam.

    3. Egy töltéssel viszonylag sokáig bírja és a bölcsője, tartója is tölthető, ez még továbbtölthető, ez még tovább hosszabbítja az üzemidőt.

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák