Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz Soma01 #3040 üzenetére

    Nekem letöltés közben simán seedel és nem lassul be a seed. De a hétvégi csúcsidőben iszonyat belassúlt és a ruttorrent is alig jött be. A mostani 1 gigabites csomagnál jó torrentekkel 6-20 MB/s között seedel és e fölé még nem nagyon láttam menni. Letöltés 50-70 MB/s.
    Az ez előtti 200 megabit mini csomag ugyan úgy simán seedelt letöltés közben de sokkal gyorsabb seedet tudott! Jó torrentekkel 15-45 MB/s között mozgott de néha gyorsabb is volt! A letöltés 50-80 MB/s.Ami tetszett benne, hogy könnyen fel lehetett tornázni a seed sebességet, nem kellettek hozzá nagyon különleges torrentek. Igazából olyan mintha a 200 megabit mini csomagom lett volna az 1 gigabites csomag és az 1 gigabites meg igazából a 200 megabit mini csomag.
    Az my seedbox nekem csak az első pár napban volt jó, utána már kínlódás volt. Na meg mikor lejárt akkor megint jó lett! De az én idegeim nem bírják azt amikor fél órán keresztül se jön be a rutorrent. Nekem az rutorrent újraindítás se segített rajta csak pár percig. De amikor jó volt nagyon jó volt!
    Az biztos hogy a bestbox 1 Gigabit csomagja nem tetszik és reklamáltam is emailban kétszer. Azt írták kijavítják a hibát de még semmi nem változott.Ha így marad lépek mert 3500 Ft-ot így nem ér.

Új hozzászólás Aktív témák