Hirdetés

Aktív témák

  • bolha23

    aktív tag

    Egy infó ami feldobta a mai napomat:

    "2010. augusztus 2-án hétfőtől ismét elérhetővé tesszük az ESPN America műsorát a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában. "

    "Az amerikai futball, a baseball és más amerikai sportokat kedvelő előfizetőink kérését figyelembe véve 2010. augusztus 2-án hétfőtől ismét elérhetővé tesszük az ESPN America műsorát a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában.

    A hozzánk érkezett előfizetői kérelmek alapján az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytattunk az ESPN America tévétársasággal annak érdekében, hogy a műsort ismét a kínálatunkba helyezhessük, a korábbinál korszerűbb, magasabb minőségben, úgy hogy egyúttal a legkedveltebb sportágak és bajnokságok is hozzáférhetőek maradjanak a rajongók számára. A megszületett megállapodás eredményeként az ESPN America augusztus 2-ától a UPC digital gold hd dvr csomagjában érhető el, kezdetben átmenetileg, egyelőre normál (SD) képfelbontással, majd a csatornától kapott ígéret szerint legkésőbb novembertől már nagy felbontású, tűéles HD minőségben, az NFL-t is magába foglaló tartalommal.

    Az átmeneti SD képtovábbítás azért vált szükségessé, mert kizárólag ebben a változatban láthatóak a közkedvelt NFL-mérkőzések, amelyek csak novembertől lesznek elérhetőek a csatorna HD-változatában is. Ezzel a megoldással ugyanakkor lehetővé vált, hogy a rajongók már az augusztus 8-án induló NFL előszezon mérkőzéseit is láthassák, amelynek első, „Hall of fame game" meccsét az ESPN America augusztus 9-én 18 órától sugározza felvételről. Amint rendelkezésre áll az NFL-t is tartalmazó ESPN America HD változat – várhatóan legkésőbb ez év novemberétől – akkor természetesen azonnal áttérünk a műsor HD-változatának továbbítására.

    Köszönjük az amerikai sportokat kedvelő előfizetőink türelmét! Bízunk benne, hogy mindannyian örömmel fogadják ezt az új lehetőséget. "

    Háromszoros hurrá!

Aktív témák

Hirdetés