- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Zöldbéka #1605 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a linux alapú rendszerekre nincs vírus, de azóta lehet már van, nem tudom. Mindenesetre nemrég a play-en több hétig volt egy olyan játék, amit két srác megbuherált, (benne volt a hírekben is) és sok-sok telefont "megfertőzött". A haverom fiának a telefonját is, és azt írták, hogy nem lehet leszedni, csak rom újra rakással. Ez igaz is volt, nem is tudtam leszedni, mert folyamatosan magától bekapcsolta a wifit meg a mobilnetet, úgy hogy hozzá sem nyúltam, csak néztem, mit csinál. És töltött le ezerrel mindent, úgy lelassítva a telefont, hogy semmit nem tudtál csinálni vele. Próbáltam titanium backuppal törölni róla a sok sz@rt, de mire végeztem volna vele, megint letöltött mindent, és csak töltött-töltött...szóval csak a rom flash segített rajta. Ezért gyanakszom, hogy mintha már lennének valami kéretlen "vírusnak" titulált dolgok androidra is. Én mondjuk semmit nem használok. De több helyen olvastam, hogy valakiknek volt valami mindig felugró reklám cuccuk, amit az avg megfogott, de ugy ezekből is sok van, talán az avg-t javaslom. Ilyen Clean mastert meg társait nem javaslom.
Töltés: akkor töltöd amikor akarod. De ha jót is akarsz az akksinak, akkor megvárod míg szépen lemerül 5-15 % -ra, és úgy akkor már a másnapot nem bírja ki elvileg, vagyis neccesen. Nálam be volt állva a régi 3 naponkénti töltésre, harmadik nap estére mindig szépen le is merült kb 10 %-ra. Nálad is be fog állni.
Vírusirtók: [link]
(#1609) tatita : Nálam is folyamatos adatkapcsolat és szinkronizálás van mind állat, megy itt is minden. Amúgy a régivel 3 nap és 6-7 óra szokott lenni.
(#1612) tatita : Ahha...lehet az is szipkázza kicsit
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest