Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Boeing 737 #1314 üzenetére

    Aha akkor most nem csinalsz semmit. :) De a szemelyeskedest felre teve az avast is enged mar be szepen. 100% os virus palyzs nincsen es soha nem is lesz, az avast sem az, meg a nod sem. Egyebkent irthatjuk itt egymast hogy melyik a jobb es melyik nem. De meg egyszer elmondom hatha sikerul felfognod vegre, hogy nem kapanyolok a nod mellett hanem meg a kasperskyt es az avastot is ajanlom. Persze mert istenitem a nodot. :) Az avg-t mar nem, mivel a heurisztikus kepesege gyakorlatilag nincsen es ez manapsag mar nem tul megnyugtato. Mivel addok legalabb 3 alteranitvat es igyekszem nem ra beszelni senkit sem egyikre sem /pl most mar csak keresre irom le, hogy nalam mi van, iletve ele rakom az szvsz-t/ igy alaptalannak tartom a vadat, hogy ra akarom tukmalni mindenkire a nodot, vagy istenitenem. Ha nem tartanam jonak nem ajanlanam az avastot is.

    Es ha nem haragszol van jobb dolgom is mint ezt az ertelmetlen vitat folytatni, foleg ebben a topicban. A nod is jo az avast is jo a kaspersky is jo, meg feltehetoleg a tobbi is egyedul a nav-rol van negativ velemenyem. Dontse el mindenki hogy mit valaszt. En tovabbra is ezt a 3 fogom ajanlani mindenkinek, legalabbis amig nem valtoznak meg az eroviszonyok. Egyenlore kitartok a nodnal mivel nalam virusbol meg nem engedet be semmit ezt periodikusan elenorzom mas virus keresokkel is, egyeb nem virust mar igen, de egy virus keresot virus keresesre tartok es nem masra.

    Az integralt virus + spyware cuccok esetben jo hogy eselytelen szegenyke, de gondolom veled sem keszitetnek kvantum tukrot, mivel nem ertesz hozza, ha igen akkor sorry.

    Meg egyszer es utoljara; nem mondtam es nem allitom hogy tokeletes lenne a nod, de virus keresere, es itt most sziguruan virus, nem spyware es nem torjai illetve nem egyeb szar keresesre es irtasra majdnem tokeletes megoldas. Remelem feltunt a majdnem szocska. Legalabb annyira mint az avast vagy barmi mas, a nav kivetelevel.

    Megjegyeznem az egyik havernal avast van, egy kedves fegecske ugy gyalogolt vegig a rendszerent, hogy 1 honapba kerult leirtani rola veglegesen, hatastalanitani csak par nap volt. Mellesleg a nodon is kersztul gyalogolt, bar nalam csak par percig elt, itt jegyeznem meg, hogy nem a nod jovoltabol hanem a total comanderebol. A jozan esznel jobb virus irto rendszer ugy sincsen, segitseg van, ebben szabadon donthet mindenki, hogy miben bizik. Engem nem erdekel, mivel nem nekem kell rendbehoznom a gepet miutan megszivta.

    Egyebkent olvasok mas topicot is, de a beirtak jelentos resze nem tobb mint flame es fud. Van igaz is azert.

    Remelem sikerult vegleg eloszlatnom azt a teveszmedet, hogy istenitenem a nod-ot, ha nem akkor legyszives vegyel igenybe nalam kompetensebb segitseget a problemad lekuzdesere.

    U.I: Bocsi a tul sok szemelyeskedesert, de szar napom sot hettem sot idoszakom van igy nem vagyok tul tolereans mas kotoszkodesevel szemben. Ha tul sok lett volna a szemelyeskedes akkor bocsi, remelem nem sertettelek meg tulsagosan. Ha igen akkor sorry.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák