Új hozzászólás Aktív témák

  • DzSimi

    csendes tag

    Sziasztok, buék!

    minidlna rebulid-ben kérnék segítséget. Újraindítás után minden ok, de egy idő után a DLNA listát telerakja null könyvtárakkal, amit nyílván a törölt filmek/könyvtárak okoznak. Olyan is volt már, hogy az alkönyvtárokat rakta be a gyökérbe, mindegy egy idő után újra kell építeni minidlna adatbázisát. Odáig eljutottam, hogy minidlna -R, de hibát írt. Aztán neten vadászva az alábbi kódot találtam
    #!/bin/bash
    sudo minidlna -R
    sudo service minidlna restart

    Ezt a /etc/mdlnaRB.sh helyre mentettem, mondván pont ilyet akarnék, hogy weblapról rebuild-elhessem az adatbázist, vagy ha azt nem is, de ssh-ból elég legyen egy parancs. Na, hát nem ment. A parancsfájlt az istennek se bírtam elindítani, mindig azt írta not found. Feladtam, mondom, akkor menjünk rajta végig soronként, de úgysem ment, mert a minidlna mindig vmilyen port-ot, vagy config fájlt nem talált, és nem csinált semmit.

    Jelen pillanatban az egyetlen, ami működött, az az ssh alól killall minidlna majd LuCi-ból a minidlna restart. Mivel ssh-ból akárhogy is próbáltam elindítani, mindig ugyanazokat a hibákat dobta fel. Van valakinek vmi egyszerűbb bejáratott megoldása, amivel egyszerúbben megoldható a rebuild?

    WDR 3600 - Vargalex 1.1.7

Új hozzászólás Aktív témák