Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz foxymaxy #47756 üzenetére

    Azért írtam egyébként, hogy egy ilyen eredményhez kell néhány dolog, aminek össze kell jönni: te + a geared, a másik csapat + saját csapatod. Leginkább a saját csapat, mert ha ott vanmég 1-2 hasonló játékos, akkor nem sok esélyed van ennyit fragelni, nem utolsó sorban, hogy éppen kinek adja be a killt ha többen lövünk egy ellent.

    Az elmúlt 2-3 napban letoltam vagy ~30-40 Skirmisht, többnyire egyedül, azaz nem ismerősökkel.
    Rohadt nagy lutri, még a szintek se feltétlenül mondanak valamit, persze ha azt látod, hogy a másik csapat csupa lvl 99-es, és 1v4 be adott be, akkor ők együtt vannak, szinte esélytelen lesz a kör, abálás megy csak.
    Volt olyan, hogy 2-20-ra végeztünk, de volt hogy 20-2-es eredménnyel nyertünk.
    Mivel a szerver próbál szint alapján összerakni, így aztán lvl 50-es lámától kezdve a lvl5 új karakterrel játszó profiig minden van.
    De kb 1-2 perc alatt lejön, hogy mi lesz a vége, az esetek 20-25%-ban volt igazából kiegyenlített (és ezzel együtt igazán érdekes) a meccs néhány eset volt amikor elment az egyik csapat, de aztán összekapta magát vagy az ellenfél, vagy a saját, de a legtöbb meccs szinte az elején már eldől, amikor látszik, hogy mindenki megy a szélrózsa minden irányába, vagy megy együtt a csapat.

    Volt olyan kör, amit 20-1-re hoztunk, de ott volt vagy egy DE vagy Vadász hite aki bekempelte magát valahova felülre, ha jól rémlik vagy 16-t vagy 14-t fragelt ő is. De ez megint olyan, hogy ehhez kellett a másik csapat, akik mint a birkák mentek, másrészt mi is, akik nem spawnoltattuk őket át máshova. Az ellenfélből 1 értelmes volt, aki elsunnyogott és megpróbálta ugyancsak sniperrel kiszedni, de pechéjre észrevettem és shotival közelről pár lövés volt.

    Persze volt olyan kör is, ahol rpm hackes csíterrel futottam össze, instant kilépés az ilyennek a vége. Elég sokan tolják silent csíttel, azaz csak annyit tolnak rá, hogy magas HP-val mégis csúnyán sebeznek...
    Meg persze a szuper laggos szerevek, amikor lövöd, nulla adott sebzés után 2 tized másodperc alatt esel össze.
    Nem hiszem, hogy lvl 99-ig fel lesz tolva bármelyik karakterem is :DDD

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák