-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Toborozni szeretnék vállalkozó szellemű emberkéket, akinek lenne kedve DZben hentelni. Lvl 30 szint megvan. Konkrétan most kezdenénk spannal, szóval akinek lenne kedve csatlakozzon nyugodtan. Nibike21 Ubi nevem.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
daWoolf
csendes újonc
Tegnap óta 53x toltam le csapatba a police academy küldetést hardon és egyetlen egy HE cucc sem esett le, sőt az egész endgame-em alatt se DZ-ban se egyéb küldetés végén sem... (Ja bocs 1 totál hasztalan módosító valamikor de ennyi) (lvl30/rank51) endgame időm így már 121 órára rúg... Valakinek ötlete erre? Komolyan csalódtam, sose zavar ha csalnak, ha ügyesebbek nálam de az, hogy a játékba épített sorsoló hibájából vagy egy bug-ból kifolyólag hátráltatva vagyok nagyon fel..sz. Így totálisan élvezhetetlenné vált a játék. DZ03-nál beljebb lehetetlen mennem, de ott is kínszenvedés mire a legjancsibb ellenfeleket leszedem. Valaki jár hasonló cipőben? Ötletek erre?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
szallasi007
őstag
válasz daWoolf #10253 üzenetére
Hát én nem tudom hogy csinálod amit csinálsz, de szerintem a napi küldetést nyomd le párszor akár random arcokkal is, alapból kapsz 30 phoenix credit-et meg valami sárga cuccot a boss-ok és azok segítői fixen dobnak lilát ha másra nem kraft alapanyagnak jók. Ha kicsi a sebzésed akkor legyél te leghátul és próbáld meg azt a mobot lőni akit szerinted a legnagyobb dps ember lő a csapatból. Hardon egyébként sincs értelme csinálni szerintem.
-
daWoolf
csendes újonc
válasz szallasi007 #10255 üzenetére
minden nap megcsinálom őket, de soha ismétlem soha nem dobott még HE cuccot semelyik boss sem...
Először én is azt hittem hülye vagyok ehhez de szerintem ez bug. Ilyen a világon nincs. P credit gyűjtéssel meg amire felhúznám a karakterem már arra sem emlékeznének mi volt ez a játék. Értelme nincs úgy. Alap amire megfelelőre gyártasz valamit neki kell menni többször. Átalakítani plusz credit és még ott van a div tech ami szintén kell... Felejtős. Biztos van aki így csinálja de én kikapcsolódásra használom a gaming-et, úgy meg rámenne az életem. Ha ez sok emberrel előfordul akkor nagy lesz a felháborodás tuti. Amúgy van még ilyen jellegű játék ami ilyesmi sorsolós rendszerrel akadályozza a haladásban azokat az embereket akik pénzt adtak érte és időt feccöltek bele... Aki ezt ebbe belerakta tenyérrel pofán..sznám azt kész. -
marquuard
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz daWoolf #10256 üzenetére
Sárga cuccot, csak a Kihívás/Challenge módban ad konstans, azt is a küldetésért, nekem boss még nem dobott (talán 1x?), de másoknak már az is többször, hard módban szerintem csak lilát kapsz.
De pl random boss loot-ból nekem ma esett a második sárga cuccom, volt korábban egy Caduceus még a megboldogult BulettKing-től kaptam, meg éppen ma, bementem DZ-be az első boss akivel találkoztam a sporboltos volt, úgy hogy amikor bementem még üres volt az egész, felmentem egy ládát kinyitni, és akkor hirtelen oda spawnolt az egész társaság.
meg lettelk volna egyedül is talán, de jött egy csapat, akik segítettek, amikor is látom, hogy hopp sárga cucc is van a bossból esett lootban, egy percig nem mertem felvenni, mert ha más észreveszi akkor mi lesz (nekem kiírja alul ugye, hogy mit lootoltam, nem tudom más látja-e), és kaptam egy Midast
Megyek a LZ felé, amikor közben lövöm a mobokat, és befut elém egy agent, de még éppen nem adta be a rogue-t , nah mire kimentettem, azért ott volt a zabszem
138 óra van a játékban, és ez volt a második. Ehhez képest demmer18-al DZ-ztünk tegnap, neki csak az alatt a 1,5 óra alat esett vagy 3 -4 sárga cucc, legalábbis ezt mondta;) - The Power of the Light Side
-
daWoolf
csendes újonc
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz daWoolf #10261 üzenetére
Challenge fokozathoz kell a 4 ember,persze ha van 2-3 erős karakter akkor sem lehetetlen. Tegnap 4-en toltuk le warren gate erőművet,pedig az egyik srácnak csak 30k HP-ja volt,130k DPS-sel. Sajnos a kickelés létező dolog,átlalában a végső bossfight elött játszák el.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
szallasi007
őstag
De milyen szinten vagy mert most ahogy olvasom az az érzésem hogy lvl 30 sem vagy
Én 50k dps-el meg 50k hp-val mentem challenge-re, csak az volt a lényeg hogy ne haljak 2 secenként és kb az 5.-ik challenge-re már volt 100k dps-em meg 60k hp-m és nem rambóztam. A lényeg szerintem hogy fókuszt kell lőni és kész. Healer cucc q betűre e-re meg sokkoló tapadó bomba és akkor tudsz supportolni is.Random arcokkal csináld a daily challenge-t ott garantált a sárga cucc vagy gyere fel Discordra - (olyan mint a TS) - Discord kliens (letöltés)
Biztos hogy ott dob majd neked HE cuccot, ma konkrétan 5-öt törtem be mert sárgának sárga volt de semmi extra nem volt benne. Aztán meg lootoltam DZ-ből atom brutális kesztyűt (lila tehát nem kell feltétlen HE cuccra várni).
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Snip3r_HUN #10262 üzenetére
Nem kötelező a négy ember,az összes challenge le lett már szólózva,csak nyilván nem túl időhatékony.
Kickre meg az a megoldás,hogy te vagy a leader.Elindítod a küldit,besétálsz a területre,majd átállítod a friends only (alapbeállítás) party-t open-re és feltölti neked néppel a csapatot.
EA: It's in the crate!
-
törölt tag
Lvl 9 a karakterem van még valaki alattam?
Sniper! Segíts egy kicsit, hogy melyik fegyverre menjek rá! -
daWoolf
csendes újonc
válasz szallasi007 #10263 üzenetére
Lvl30 - 78,730 dps 92,795 hp (discord #5326)
A Discord nekem új, szerintem én nagyon öreg vagyok már...[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Drenadar #10265 üzenetére
Amint egyedül vannak,behívják a haverokat lootolni(nyilván le kell még lőni a bosst de ennyi)
Ha nem csinálnak vele valamit,nagyon vicces lesz amikor bevezetik a cserelehetőséget
(mert ugye a haverok egymás között átpasszolják a lootot).Hogy miért nem képesek közösen letolni inkább,nos kérdezd meg azt aki ezt csinálja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #10268 üzenetére
Húsvéti buli van ma meg holnap de keddtôl mehet ha neked is jó. Gplayers111
-
Landon
őstag
Tegnap ota en is agent vagyok, eddig tetszik. Az en igenyeimnek kb megfelel a jatek. Egyedul a teljesitmenye zavaro. A grafikaja nem egy nagy szam szerintem es ahhoz kepest megzabalja a gepem (980Ti 1405Mhz, 6700k 4.5GHz) igaz 1440p es kimaxolva de akkor is furcsa. Sokszor beesik 30FPS kore/ala es ott mar majdnem jatszhatatlan. Masoknak is van hasonlo tapasztalata? Nem sokkal de picit jobb teljesitmenyre szamitottam.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Hat oszinten szolva szerintem annyira nem. De a jatek jo nagyon csak idegesito egy kisse az optimalizalatlansaga.
Duvi,
Koszi kezzel beallitgattam mindent de a fenyerot ill. elesseget meg beallitom arra amit irtal. Ill kiprobalom kromatikus aberracio nelkul (bar nekem az bejon).
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
warcat
veterán
válasz Landon #10274 üzenetére
Amikor ezeket a dolgokat leírjátok (hogy nem nagy szám) azért nekem leesik az állam.
Ne vedd ezt most rossz néven,hiszen egyébként is írtad még friss vétel,és van ilyen azért,amikor a kicsit mosott összhatás miatt(a sokat átkozott "butítás"-t én már olyan áldozatként értékelem,ami lehetővé teszi,hogy egyáltalán a mostani generációs kártyák élvezhetően vigyék) nem látod mi van az egész mögött.
De amikor elkezded felfedezni a részleteket akkor azért bizony illene majd megváltozni a véleményednek.
A ködeffektek,az üvegfelületek tükröződése és törése,a környezet és a játékos (súlyának) interakciója,az éjszakai hóvihar egyszerűen lélegzetelállítóak.Vagy ahogy a szélben lobognak a dolgok,aluljáróban ha elkezded lőni a plafont és hullik a vakolat...rengeteg ilyen részlet van.Amit még nagyon tudok ajánlani,az majd a Dark Zone, különösen az 5-6, éjszaka,amit ott hangulatban létrehoztak a speckó megvilágítással,hát nem semmi.
Mindenesetre ne az unalmas nappali newbie zónás New Yorkot vedd alapnak
Teljesítmény meg ehhez képest remek és javult is sokat a béta óta,én is 1440p-n játszok (vagy inkább játszottam) és a G-Sync miatt kell a 60+, na ezt a 970 SLI hozza,elégedett voltam vele.
Nagyon kíváncsi leszek egy Division 2-re új generációs kártyákra tervezve[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz daWoolf #10267 üzenetére
Nem tudom hány éves vagy, én 31
Szerintem a dps-ed meg bőven megy majd feljebb. Discord-nak csak azért lenne értelme mert akkor hallod ki merre mit lő.
Szerintem túlzásba vitted a dps kárára az életed. Bőven elég lenne 70-80k hp és lenne 120-130k sebzésed ami simán elég dz4-re is - talán ott szólóba kicsit lassan haladnál de menne az is.Itt van egy életkor/játékos lista szerintem innen aki szimpatikus neked vedd fel nyugodtan, ha fel akarsz kerülni keresd KicsiMixet vagy Westlake-et: játékos lista
[ Szerkesztve ]
-
zola09
aktív tag
Amint meglettem 30-as fogtam a haverokat és mentem be velük, 50k dps-em és hp-m volt(nekik se sokkal több), nyílván kicsit tovább tart az első pár kör, de nem nagyon van gyorsabb módszer HE-t farmolni. Most mindegyikünk olyan 100-150k dps és 50-70k hp között mozog, 15percbe kerül egy kör.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz marquuard #10280 üzenetére
Játékban megnyomod az Esc-t,középen fent az Intel ablak mellett van a group management.
Ide belépve az F betű megnyomásával állítható a Privacy.
Van open group, friends only és private group lehetőség;alapeset a középső,és mindegyikhez oda van írva mit tud A fentebb emlegetett módszerhez az open group kell,csak előtte indítsd el a megfelelő küldetést és lépj is be a területre,hogy a matchmaking megfelelő játékosokat rakjon be,ne free roamingra vagy egyébre vágyakozókat.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ma is (és tegnap is) olyan teamet fogtam ki napi challange-re. Hogy a Challange mód sima hard nehézségűnek tűnt. Komolyan, csak pislogtam. Volt kommunikáció, dps, taktika.
(#10257) EnterR De gold aug-ról van szó ugye? Nem sima lila.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
daWoolf
csendes újonc
válasz szallasi007 #10281 üzenetére
Hát kész vagyok, lexingtont megcsináltam random emberekkel challenge és kaptam 1 HE maszkot. Ennyi. A boss meg dobott 5 lilát... Valaki nem azt mondta h itt csak He-et dob a boss?? Am 31 vagyok én is!
-
pzstm
titán
ilyet én is éreztem egyszer...160 ezer DPS-el csak radar pulse meg smart covert kirakni volt időm...gyalogoltunk és meglett a challenge (jó pár félmilliós sniper sebzést beadtam, meg incendiary grenade is volt pár, de ennyi )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
pzstm
titán
mindegyik boss 1-3db-ot dob, mert elsőre ugyebár benne volt Patch notesban, de instabilitás miatt kivették kliensből
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
D.Orion
veterán
Szerintetek melyik a jobb? Harmadik tartalék fegyvernek lenne egyelőre.
Bocs az összeillesztés pontatlanságért, most ennyire tellett. -
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Ez a két nap elég mozgalmas volt.
Ma végre kitakarítottam a térképet.
Összeszedtem minden gyűjtögetni valót, ezt valahogy élveztem.
DZ-ban is esett pár jó loot, úgyhogy most ítt tartok.
Összességében pedig több mint 100 órám van ebben a remek játékban.
Most már várom az első ingyenes kiegészítést.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Csabee86 #10297 üzenetére
gratula, szép, és látom legalább második karaktered már van (Platinum az az összes trophy-t jelenti ugye? Mert akkor nekem is meglett hét elején az, csak nekem boxon 1000G )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest