- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ha ez vigasztal volt már olyan nekem hogy 5-10 ezerrel (nem emlékszem pontosan) raktam 4 tutit, mind a 4 elment, és valami 10 milliót nyertem volna ha azt rakom ami lett is az eredmény....
lacy86: Az nyert, de azt nem a 115. percben raktad nem? De akkor raktad most nézem! Nem értem az egészet miért volt akkor annyi az oddsa. Teljesen életszérűtlen hogy 115.-ben akkor 15-ig is felment majd 5 percre rá 11-esek és már majdnem egyforma....De nagy grat mert akkor jött...;(
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ma mutatta az online egyenlegét, azért olyan szegénynek nem láttam... De témát hanyagoljuk, nem akarom én itt kibeszélni. Múltkor két ilyen nyerő szelóját mutattam, most bukott, nem lehet nyerni mindig olyan ember nincs. Igaz nem tudom hosszútávon hogy áll, de megítélésem szerint nincs mínuszban...
-
szab.tam
nagyúr
mi volt délután is?***
(#71212) B-L-A-C-K
mai titkos kami is megvolt?én ott csesztem el, hogy fél ötkor átmentem kapkodóba.
de ezt majd holnap kifejtem.
nagyon utálom, hog ynem lehet a pirosat a tizivel kombinálni.
legyen külön szorzója.
de az, hogy kizáró, az megzavar.így mindettőt pirosra vettem.
pedig valójában bontani akartam, keresztben.
és kötve is.tehát a 2 meccsen a pirosakat és tiziket.
du volt tizi, itt meg nem biztos, hogy lesz tizi, de lesz piros.
és ha körbe tudom tenni, akkor nem tudtam volna rosszul kijönni.na, de ezt majd holnap, mert mára lezsibbadtam.
9*, közösített 9*9=81* ( ) elment, de még egy 9* ignecsak él...de henteljék már meg egymást egy piosért vazz!!!
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Geller72
veterán
"A brazil bíró egyre több szabálytalanságot néz el a németeknek, Schürrle is talppal szerelt egy ellenfelet, még csak szabálytalanság se volt."
..no, én itt feladom, Majd holnap elolvasom a végeredményt. Apropó..nem tudtok eladó házat valahol?.. ..ócón..és az Algírok még nem cseréltek? 73'-nél?
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Semmi ciki nincs benne, csak sokadszorra is beárazzák a magyar focit... ennyi...
De 4 milliárdot bele kell feccölni a stadionjuk felújításába, a másikaknak meg 13-15 milliárdért darabonkánt újat kell építeni...
Nagyon, de nagyon remélem, hogy idén és a következő években is kihullanak a vérbe az elején és augusztusra már egynek sem lesz gondja az európai kupákkal... és akkor pár ilyen év után talán elgondolkodnak az emberek, hogy valóban stadionok kellenek-e ide, vagy a 4,5 millió létminimum alatt élőt kellene-e inkább segíteni...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
ja, meg over sárga.
még jó, hogy a mentő szelómon tévedésből elírtam a sorszámot, és az over szöglet helyett véletlenül a több belga sárgát tettem...
(az még lehet.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
SzlobiG
félisten
Leginkább én is arra tennék, de a tegnapi meccs után kicsit argentin felé hajlok, nem tudom még megálmodom melyik legyen.
Viszont 1.fi döntetlent megrakom mind2 meccsre hátha jön. Sőt még a rendes játékidő x is esélyes.
10k-t biztos elszórok a két meccsre aztán meg látjuk szerencsém lesz-e.
-
szab.tam
nagyúr
bárkivel 500 ft-ban, itt és bármiben.
hogy tudjunk tovább szórakozni.
(mert a 2 témaindító delikvens eltűnt...)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ja.
sőt egyenesen bunda volt ez az utolsó gól.****
(#73678) Jarod1
és mikor tippelted a 8:1-et?
a 89. percben?egyébként 1:7-lett, így csak 13 gólt tévedtél.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
alapnak,ez sem rossz.....én is 2-500al kezdem,ha így betalál valami szeló ráugrok 1- k-sokra egy hétig hátha.......Igaz a mai szelót megküldtem 2k-val,mert nyúl voltam a kalju,sligo meccset rendesen megrakni...
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
elárulom, hogy én mindkét vizilabda d-t eltalátam.
és mellé még 3-at a 4/5-ös szelóból.
tehát telibe.
az összes vizilabdát.
csak a görögöt nem játszottam meg, mert azt nem éreztem.
(azaz ott inkább a román meglepit vizionáltam, ezért is hagytam ki.)most várom a sakk eredményeket, mert ott a 2 "ésszerű" lehetséges kombináció mellé megraktam egy 3/4 kami vérengzést.
de szerintem a mai formám alapján még az is be fog jönni...képek később.
ja, és ez az irdatlan baromság vizilabda szeló a már előkésztettek utáni elképzelés volt, amit másokkal ellentétben nem a haveroknak küldtem el, hanem a csalogány sztrítnek...
soha többet foci.
bármi más...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
akkor viszont miért nem csak azokat a d-ket teszed?
(tudom, hülyének tűnik a kérdés, de komolyan gondolom.)én már képes vagyok 3/5-ös szelókat tolni 3 jólfizető döntetlennel, 2 még jól fieztő akármivel, amiben fantáziát látok.
ahol még 2 hibánál egy 3-as is jól perkál.
100*15=1500 ft...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...