Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként miért tűnik nekem úgy hogy az Apple szándékosan azt a véleményt nyomja hogy minden külső app fejlesztő meg app kártékony lesz majd?
-
prabhu
senior tag
Vastag bőr van a pofáján.
-
-Skylake-
addikt
-
nozs23
őstag
válasz
aprokaroka87 #1 üzenetére
Ez nem Apple specifikus. A Google is utálja a külsős alkalmazás boltokat és a side-loadingot. Persze megengedik, de üvölt rád a telefon, hogy meghalsz ha engedélyezed. És nem is ok nélkül: semmi érdekük nem fűződik hozzá.
-
joey04
titán
Azt se felejtsük el, hogy azon kívül, hogy persze pénzt buknak (apple, google) ha valami (főleg biztonsági) gebasz van egy ilyen alkalmazással, akkor is az lesz a user első reakciója, hogy szemét apple, google.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
-
nozs23
őstag
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Mar hogy ne lenne? A Google is 30-15% jutalekot szed be a Play Store fizetesek, alk. beluli fizetesek utan. Nem tudom, hogy mi ez az osszeg 3rd party store-ok eseten, de biztos nem ilyen magas, az is lehet, hogy 0. Tehat teljesen ertheto, hogy miert lobbiznak ok is a Play Store mellett. Lasd Epic nem csak az Apple-t perli, hanem a Google-t is.
-
Én most így hirtelen nem is tudok olyan hivatalos app áruházat ami támogatja azt hogy te az áruházban fizess az alkalmazásért, vagy elérhető az alkalmazáson belüli opció.
Talán mint a Huawei app áruházban így menne a dolog.
De Droidon szerintem a fizetős megoldások esetén a Play áruház és ezáltal a Google egyeduralkodó.
Mondjuk elvileg ott is érhető el a legnagyobb app szám.Igazából kérdés hogy 0-ról vagy majdnem 0-ról mennyire érdemes bele kezdeni egy harmadik feles app áruház " fejlesztésébe " az megint nagy kérdés.
-
nozs23
őstag
Sokkal több tranzakció történik az App Store-ban, több a fizetős alkalmazás is. Nagyobb figyelmet kapnak, pedig ugyanez a helyzet a Google-al is. Illetve a Google engedékenyebb, ahogy azt feljebb írtam (ez nem az jelenti, hogy nem lobbiznak foggal-körömmel a Play Store mellett), míg az Apple teljesen zárt.
[ Szerkesztve ]
-
-
bambano
titán
azt mondani, hogy aggódunk a felhasználókért, az aggódás vagy figyelmeztetés.
azt mondani, hogy aggódunk a felhasználókért, meg a 100 milliárdos befektetésünkért, az sima zsarolás.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #6 üzenetére
Hogy lenne mindegy?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
jogi szempontból igen. én nem erről beszélek. hiába védi le magát jogilag, ha szétszarozza a user a rendszert.
-
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #17 üzenetére
aha
-
Toltotollkin
junior tag
És teljesen igaza is van.
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
k-adi
nagyúr
válasz
Toltotollkin #19 üzenetére
miben is?
-
ergoGnomik
tag
Szerintem abban, hogy aggódik.
(Bár a fórumtárs valószínűleg nem erre gondolt.) A helyében én is aggódnék, ha az aranytojást tojó tyúkocska elkapná ezt a szabad szoftverbolt választás nevezetű kórságot és visszaesne a tojáshozam. Márpedig gondolom a nagy játék-, könyv-, film- és zenekiadók nem haboznának inkább létrehozni és üzemeltetni saját vagy valamilyen kooperációs boltot az iÖköszisztémában, ha abból anyagilag jobban kijönnek, mint az Apple-sarccal.
Új hozzászólás Aktív témák
it Arra kérte a japán miniszterelnököt, hogy az appok körüli szabályozások ne ássák alá a magánszférát és a biztonságot.
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- E-roller topik
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- FIFA 23
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Antivirus Plus és Total Security - "kedvező ár márciusban is :)"
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / The Smurfs - Mission Vileaf, DOOM (1993), Chenso Club, stb. - 2023.03.19
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 16/19/21 SZÁMLÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest