Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Nincs valakinek info-ja róla,hogy mikor lesz kapható nálunk a TR HR-03 Gtx???
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nah lányok, gyöttem a klubba
HR-01 Plus, és egy T-rad2 személyében beújítottam ma némi TR terméket
Nah, mentem is polírozni
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Elmondanám csajok, hogy idáig políroztam kb a HR-01 -et (najó, azért nem full time-ban), de ez valami botrány... Nemhogy domború az alja, de ezen a komplett Dél-Dunántúl megtalálható Teli van apró hepe-hupákkal....
Jó meló voltNade holnap majd megmutathatja mit tud a wolfdale-el, talán passzivan
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
sz.j
nagyúr
válasz Nyugdíjas #453 üzenetére
"...de ez valami botrány... Nemhogy domború az alja, de ezen a komplett Dél-Dunántúl megtalálható. Teli van apró hepe-hupákkal...."
Ne is mond ...
Amit most polírozok TRUE Black 120-at talán még rosszabb, mert a hepehupa mellett a talp közepe nagyon kidomborodik ...
Közel öt órája csinálom (800-1000 papírral), de még messze van a 2500-3000 papírral történő végső polir.Én azért nem értem a Thermalright-ot ..., nem blamázs számukra ez a minősíthetetlen talp?!
A Xigmatek hűtők talpa ehhez képest mint a biliárdasztal, olyan sík! Bár azt is felpolíroztam.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Mivel elég sűrűn cserélek hűtőket (pl. tesz), valami olyan felfogatási megoldást akartam, amivel
- a leegyszerüsithetem a TRUE (TRE) felfogatását, azaz nem csavaronként külön-külön, szűk helyen benyúlva kell a csavarokat becsavarni, hanem kényelmesen (úgy mint a Xigmatek-nél).
- a jelenleg TOP-on levő, különböző gyártmányú hűtők közül többet is fel tudjak fogatni azonos hátlapi merevítővel.Íme, ilyen lett:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]És remekül működik.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tényleg, te mint gyakran-váltogató
HR-01-el van tapasztalat, esetleg TRUE ellenében? Baromira tetszik a Black TRUE, csak passzivan, vagy legalábbis "közel-passzivan" szeretném használni, és arra ezt találtam jobbnak tesztek alapján. Ezirányú tapasztnyalat?
-
Savanya
addikt
válasz Nyugdíjas #458 üzenetére
Nekem volt TRU 120 EX és sima is és van HR-01 -em . Eddig a HR-01 quad alatt pár fokot rávert a 2 féle U120-ra ,de csak akkor ha alacsony fordulatú 12cm-es ventit használtam . 1200rpm-es ventitől kezdve már kezdenek picit jobbak lenni az ultrák ,de akkor már hangos is . Passzivban nem rossz a HR-01 főleg ha van hozzá Thermalright hőcsőved is / ami a hátsó ventivel köti össze a hütőt / .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha aszondod a hátsó bixbax ér valamit, akkor ideje beszereznem egyet
Arra gondolsz amit a lap hátuljára teszel, vagy keverem valamivel?
p.s: Kösz az infot
-
Henker2
addikt
Üdv Nektek! Van egy ilyen procihűtőm: Thermalright Ultra 120 Extreme
Polirozni szeretném. Csinált már valaki ilyesmit ezzel a hűtővel? Leirhatná a tapasztalatait, észrevételeit. Hogy kell csinálni, mi kell hozzá, mik a fortélyok.
A válaszokat megköszönném.
HyXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Nyugdíjas
nagyúr
Haláloss ez a HR-01. Nagyon meg vagyok elégedve. Mindjárt jönnek az eredmények
-
Nyugdíjas
nagyúr
Naaszongya:
Scythe S-FLEX 1200RPM volt a venti.
Passzivan 78 fokig kúszott fel prime alatt 12perc után, utána hibázott, szóval arról a screen-t is mellőztem, de ugysem lesz teljesen légáramlat nélkül használva.
A 12V-os tesztről a prime ablak szépen lemaradt,mert ugy látszik a screenshot progi nem túl nagy barátságban van a dual-monitorral [L:/dl/upc/2008-11/06/55812_dixj5up4bkv6olcf_prime5vreal_2.jpg][ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ragadozó #475 üzenetére
Gondolkozom rajta, hogy még lehetne kicsit munkálkodni az alján,de nem vagyok benne biztos, hogy javitana, már tényleg majdnem tökkéletessre megcsináltam. Majd talán egyszer, ha lesz időm/kedvem....
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Achill3uS #481 üzenetére
Esztétikái szempontbú' nekem jobban tetszik a Black,de sajna passzivra jobb a HR-01, igy nálam ez szóba sem jöhet praktikus okokból,de amugy nagyon durván néz ki, teccik
-
proci985
MODERÁTOR
felmerült bennem a következő kérdés: szerintetek lenne rá esély, hogy a TR féle fetfűtések beférjenek az IFX14 alá?
a befőttesgumi megural... mondjuk én egy 12es HR03GT aljára fellógatáson gondolkozom (lefelé beférne, csak a hangkártya mellett közvetlenül lévő venti még egy papstal sem szerencsés), szegény szerencsétlen 3870es nehogy már ne kapjon aktív hűtést a ramsünikre és fetekre
mindenesetre asszem képet nekem is kéne csinálnom legalább a webcammal, az alaplap lassan negyedét elfoglaló alumíniumtömbök nemkicsit durvák
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Hurkaleves
őstag
Hoi!
Beszereztem en is tru120e-t, megpakolva 2db 120as ac ventivel igy fest a leanyzo: kep.
A 2 venti zalman szabalyzoval van kb olyan 6v-ra lekuldve (ez az indulo fesz-e a ventiknek, es kb oda lottem be a potikat, ahol mar beindulnak ebbol gondolom, h 6v korul lehet )
Polir meg nem volt se a procin se a huton (a papirok mar meg vannak), de mar igy is eleg jol teljesit sztem, legalabbis en meg vagyok elegedve: [link].
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Hurkaleves #489 üzenetére
minek rá 2 ventillátor? ezt sosem értettem meg.. Felesleges zajforrás, egy bőven elég rá, a másik oldalt ugyis távozik a meleg levegő.
Nálam még egy sincs, hátulrol kap hideget, simán jó, 38/55fokos a 8500..[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz Tibiajax #490 üzenetére
Azert van rajta 2 venti, mert miert ne!?
Mint emlitettem kb ~6v-on megy mindket venti, ami saccper (mivel 12v-on 1000rpm-et tudnak) kb 600rpm lehet, na most el tudod kepzelni, h mekkora a hangjuk ilyen fordulatnal.. Kb, ha felcentire oda rakom a fulem, akkor hallom, de mar 10centirol sem lehet hallani semmit.Amugy is ugytudom, altalaban a leghangosabb zajforras hallatszodik ki az osszestobbi kozul, nem igazan adodnak ossze - ez jelenesetben a vinyom hangja, de mar dolgozom az ugyon!
-
jenei92
senior tag
válasz Hurkaleves #494 üzenetére
Tényleg hülyeség a 2db venti..de ahogy gondolod
-
Hurkaleves
őstag
-
jenei92
senior tag
válasz Hurkaleves #496 üzenetére
Ha te így akartad építeni akkor nem szóltam.Én nem tennék rá 2db ventit csak zavarják egymás szerintem de ahogyan gondolod
Tata ex lakótársad?no kommnet
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
Persze, zavarjak egymast, ha mindketto a bordafele fuj, de ki az, aki ugy rakjak fel oket!?
Kulonben most neztem egy small fft-t passzivan, hat elegge elharapodzott a dolog: 10perc utan 72fokosak voltak a magok, le is lottem a prime-ot.
Amugy valoban, 1 venti is eleg lenne, de mivel igy sem tobb a noise, h 2 venti van rajta (egyaltalan nem tobb) es koltottem plusz pezt azokra a felfogato pockokre, igy most mar ha tetszik, ha nem, 2 darab ventilator marad rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest