Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    Egyre bugosabb a játék így 40. szint körül.

    Az első tünet az volt, hogy nem tűnik el a Misc. küldi-csoportból az Investigate Bard College. Beavattak, megvolt az égetés, stb., aztán visszaszereztem Pantea furulyáját, elvittem neki, nagyon örült, kaptam érte pénzt, meg vmi mást is, de a furulya nem tűnt el az inventory-mból, és el sem tudom dobni, mert quest item-ként van jelen. Pantea-hoz hiába megyek vissza, erről már nem lehet vele beszélni. Az Investigate Bard College meg nem tűnik el a Misc-ből. Ha aktívvá teszem a questet, a nyíl Viarmo-ra mutat, de ő vele sem lehet beszélni semmi érdekesről, ugyanaz a két téma van csak.

    Aztán a Companions-t végigvittem én vagy a Harbinger, és rendszeresen járok vissza küldikért. Most épp a Totems of Hircine küldit csinálnám Aela-val, aminek során el kellene mennünk az egyik romba (ami ugye random), csakhogy amint belépnék az adott toronyba, a játék kidob az asztalra. Próbáltam más bejáraton menni, újraindítani a játékot a Steam-et, visszatölteni régebbi mentést, és onnan menni újra, de semmi. Amint belépnék, kirak a desk-re, szal nem tudom megcsinálni a küldit, plusz le sem tudom tenni a küldit, legalábbis Aela azóta folyamatosan veme jön mindenhova, és semmiről sem lehet vele dumcsizni.

    A következő bug tegnap fogadott, amikor Whiterun-ban csináltam a Missing in action küldit, de erre megtaláltam a leírást, igaz, csak XBox-ra írják ezt a bugot.
    ■(Xbox) If the entire keep is cleared before the quest is started, and you are using Aela the Huntress as your companion, then using the side exit once Thorald is free causes the quest to hang. The quest marker is moved, as described above, to a rock north of the keep. If you proceed to the marker, Thorald comes running from the north and repeats his plea to get away from the keep quickly. Even bringing Thorald before his brother in Whiterun via fast travel will not fix this problem. Using the front door of the keep has problems that can be resolved: The marker is in the same location north of the keep. Proceed to just south of the quest marker between the keep and the rock. Eventually Thorald will come running from the keep to resolve the quest normally. Persze legyünk őszinték, ez egy ritka együttállás.

    Ezen kívül van még egy probléma, igaz, az nem különösebben érdekes, de volt egy Misc quest, amit megcsináltam, és vissza kellene mennem a megbízóhoz (persze gőzöm sincs már, hogy ki, mikor, hol bízott meg és mivel, csak a Misc-ben ott van, hogy menjek a jutalomért XY-hoz), de nem lehet rákattintani. Ehh.

    Persze megértem a bugokat is, ennyi szálat, eseményt, szereplőt rendezni az időben, ok-okozati összefüggésekben, figyelembe véve, hogy ahány játékos, annyi sorrend és idősík, szal azért ahhoz képest elég kevés a bug. :)

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák