-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem 100% de Div1-nél is volt MSI Afterburner probléma, amíg nem patch-elték.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos grafikailag szerintem is visszalépés.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyi. PvE játékosokat pont nem érdekelte volna a sok csíter, mint engem sem, de minden patch-el megváltoztattak egy csomó dolgot és egy idő után már követhetetlen lett meg farmolhattál éjjel nappal, mert amid volt mehetett a kukába, aztán meg megint az kellett, amit dobtál előtte. Sajnos a legtöbb MMO-nak ez rákfenéje.
100% AC nincs, nem is lesz, 100% balance sem, viszont az, hogy mennyire tudják a 100%-ot megközelíteni illetve hogy egy bughalmaz lesz-e unalmas tartalmakkal az bétánál úgyis kibukik.
Az egy dolog, hogy hallgattak a játékosokra, nem feltétlen jelent semmit.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom olcsó-e vagy sem, de itt hagyom.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1751 üzenetére
Az jó hír. Rwmélem alfa sorsolás miatt kapok bétát is. Kiderül.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam is Coming Soon Ubi game pedig én nem vettem béta kulcsot, úgyhogy remélem az Alfa alapján kapok Bétát.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valahogy én is úgy érzem, hogy összeraktak egy átlagos játékot, ami semmi extrát nem nyújt. Már az első tesztek után(Alfa) az egész olyan érzés volt, mint egy Div1 DLC vagy nagyobb kiegészítő. Persze tetszik, hogy sok mindent javítottak meg beletettek, de ami a Div1-et különlegessé tette mondjuk hangulatilag azt én nem érzem itt.
Meg a Marco videó után a végén sorolja, hogy mennyi hiba van még a Bétában, hát az elég kiábrándító. Béta után már ritkán vannak ezek kijavítva a véglegesre.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Fox Mulder #1971 üzenetére
Én sosem mondtam, hogy jó lenne nyáron. És igen, dinamikus évszakok jók lettek volna.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondtam, hogy majd 6 hónap és 6 patch után kell megvenni leárazásnál.
-
s4hu|SyD^
addikt
3 kódot továbbadok szívesen ha megkapom őket.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #2093 üzenetére
Én regisztráltam meg alfáztam, de semmi e-mail csak Uplay-ben megjelent és töltöm is már lefelé.
-
s4hu|SyD^
addikt
Hogy lehet amúgy meghívni valakit én már elfelejtettem? Barátlistán kell lennie azt tudom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Oké, azt hittem az előtöltés miatt már most lehet meghívogatni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #2135 üzenetére
El sem olvastam azt, hogy írja, hogy 6 pm.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van 3 meghívóm PC-re ha valaki kimaradt volna.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem grafikailag meg pont, hogy nem tetszik. Alfa is így nézett ki. Minden maxon pedig. Bár nem tudom miért gondoltam, hogy ha az alfa nem igazán jött be akkor a Béta miért fog. Wildlands hibát még egyszer nem követem el.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz akoska07 #2430 üzenetére
Ez egyébként úgy van, hogy vagy a grafika legyen patent vagy fusson minden gépen jól. Ők azt mondták a régi gépeken is jól fog futni. Ennyi.
Bétától nagyon eltérő verziót nem kell várni. Majd egy fél év múlva vagy 1 év múlva a játék lehet teljesen más lesz.
Egyébként ez mennyivel a Div 1 után játszódik, hogy így kinőtt a zöld mindenfelé?
-
s4hu|SyD^
addikt
Az AA is elég rossz itt, ugyanúgy mint az AC játékban. Nem tudom miért ezt az AA-t használják.
-
s4hu|SyD^
addikt
Elnézve a sok hibát baj lesz ebből. Ez inkább alfa 2.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondani is akartam, hogy remélem senki nem él abban a hitben, hogy majd szépen minden ki lesz javítva megjelenésig. Pár apróbb hiba ki lesz javítva, ami gátol a haladásban, de majd fél év múlva ott lesz a játék ahol most kéne.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Nagyon jó kérdés, hogy mire használja azt a sok erősforrást mikor rosszabbnak tűnik az 1-hez képest.
Screenshot-okról amúgy nem jön át, hogy mozgás közben sokkal csúnyább illetve az egész mozgásmechanika tiszta Wildlands, meg őszintén ha bármilyen Div2 videót megnézek nekem a Wildlands ugrik be, ami az egyik legnagyobb csalódás, amivel valaha játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap néztem a Marco videóját, ő mondta, hogy a PvP most annyi hogy mindketten álltok kb és lövitek egymást, akinek szerencséje van, mert több páncéllal kezdte vagy kicsit jobban céloz, vagy több a tölténye az nyer, mert olyan lassú a mozgás, hogy szinte nem tudsz kitérni vagy elmenekülni. Igaza van, videón mutatta is. Ezek a lassú animációk egy dinamikus játékot nagyon elrontanak. De gondolom kinek mi. Biztos meg lehet szokni, de nagy visszalépés.
Azon kívül a bullet sponge NPC-k is megint itt vannak szóval hiába ment a mesemondás, hogy sok változás lesz ilyen meg olyan téren aztán ugyan ott vagyunk.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Aki kompetitíven kezeli a PvP-t az majdnem mind úgy tolná egyébként. Mindig feszegetni a határokat, kihasználni minden előnyt. Idegesítő bizony, de ez minden játékban így van. Ő aki kb. ebből él neki meg mindegy, hogy elrontja más játékát csak legyen látványos és szórakoztató.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #92704512 #2780 üzenetére
Gondolom te még mindig abban a hitben élsz, hogy a béta után rengeteg minden fog változni mire kiadják? Van egy rossz hírem, nem fog sok minden. Max a haladást gátló hibák.
Minden hiba ellenére nem egy katasztrófa a játék. Egy teljesen átlagos játék semmi kiemelkedő nincs benne. Előrendelni egy kicsit sem éri meg. Olyanért adsz pénzt, amit kiadnak félkészen megint.
Előrelépés az elődhöz képest? Ahogy vesszük. Látvány nem, mozgás nem, bulletsponge nem, MI nem, Anticheat talán, hangok igen, skill-ek, felszerelések változatossága igen, de majd meglátjuk a véglegesnél, hogy mennyire is balance-ed.
Szóval mit is kapunk? Egy Division 1.5, egy jó kis kiegészítő más térképen és ennyi. Elég ez? Aki több ezer órát beletett a játékba az akkor is megvette volna ha új térkép és semmi más. Sőt akkor is ha ugyanaz a térkép csak elolvad a hó. Sajnálom, de ez így van. Ja meg elfelejtettem, hogy AC nagyon fontos, még akkor is ha nem működik.
Az, hogy elmentek Wildlands és Far Cry felé szerintem nem jó út.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Csatlakozom, bár nekem az Alfa után biztos volt, hogy ez így lesz, sőt igazából a Wildlands Gold előrendelésem óta kizárt, hogy bármit is előrendeljek pláne valami alapnál jobb kiadásban.
Open world játékoknál maga a nagysága és a mélysége(mint a különböző variációk) miatt 6 hónap alatt pl. egy teljesen más játékot kezdhet az ember a rengeteg hibajavítás és egyensúlybeli variálgatások végett.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem úgy volt amúgy hogy a stagger-t kiveszik a véglegesből mikor shotival meg sniper-rel lőnek? Vagy kivették? Alfa után ígértek elég sok mindent.
-
s4hu|SyD^
addikt
WD2 szerintem nagyon szórakoztató és látványos lett. Jól összerakott. Primal is jó. Wildlands sem rossz, de idegesítő sokszor. Mind meg van nekem. WD2-t választanám.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #75376384 #2933 üzenetére
Gondolom mindenki olyan dolgokra várt, amit nem láttunk még Far Cry, AC, Wildlands meg minden egyéb más játékban. Egy kis innovációt. Viszont Ubi oldalról már olyan sok a nyílt világú játék, hogy már nem nagyon van mit újítani csak keverni a játékokat. Ami nem mindig rossz egyébként.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Mennyi játékidő van benne egyedül illetve lényegében mindent lehet egyedül csinálni? Gondolkodom, hogy megvegyem-e vagy előfizessek Uplay+-ra melyik érné meg jobban. Nincs rengeteg időm játszani, hétközben lehet semmi hétvégén azért pár órám lenne."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Kis szinten milyen fegyverek a jók? Amik aránylag gyorsan ölnek és nem húz mindenfelé. Most azt hiszem egy LMG-vel meg egy sniper fegyverrel megyek, de még csak 10-es vagyok szóval nem igazán ismertem még ki. Kis szinten nehezebbnek tűnik egyelőre, mint a Div1 ami egy jó pont.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #13806 üzenetére
És skill-ek melyik a jó kis szinten?
-
s4hu|SyD^
addikt
Most, hogy akció volt vagy van 20 font a Gold meg 24 az Ultimate. Akkor már inkább én is az Ultimate-re mentem. Persze az extra Ubi 20%-ot is felhasználva.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt hittem a Div2 jobban fogyott, mint az 1.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Puma K #13905 üzenetére
Én alapvetően nem rendelek már elő semmilyen játékot tanulva a Wildlands bughalmazból induláskor. Én is bizalmat szavaztam nekik aztán végül be sem fejeztem a játékot.
GRB alfát játszottam, már akkor látszott, hogy bukó lesz, nem is terveztem megvenni."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Kolbi_30 #13949 üzenetére
Én 15-ös vagyok és a küldetések olyan semmilyenek. Unalmasak. Most kaptam egyet, hogy öljek meg mindenkit egy helyen... Mintha eddig máshogy lett volna. Lehet velem a baj, de a Div1 tényleg érdekesebb volt ennél. A Settlementes jó ötlet, de hogy nem tudom magam beleélni meg együttérezni a helyzettel az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest