- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #19250 üzenetére
Pathway Park a mission és igen Kajika a neve, gyorsabb igen mint a Tanker.
Tankeren tegnap Heroicon mielőtt felmenntünk volna Vivian Conley bosshoz hát 7 nél több max. 10 heavy cleaner jött jó móka volt.
Viszont a Status effekt buildes mindig élesztésre szorult.
Azt már nem is mondám, hogy WS Heroicon összeakadtam 1002, 872, 782 SHD-s gamerekkkel hát estek keltek látszott ezek kimaradtak bann rollból.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #75376384 #19250 üzenetére
azt is mentem, valóban könnyebb mint a tanker, legalábbis nem láttam olyan kritikus pontot mint a tankerbe a boss előtti szoba ahol beesik 8-10 heavy. oda kell egy CC build, különben fekszenek a nagyp.csű M1A glass cannon damage májerek.
amúgy én is vagy full CC, vagy CC-healerbe megyek, egyrészt mert tényleg könnyebb kicsivel geart szerezni rá, másrészt gördülékenyebbé is teszi a küldit.
arnikusz: igen ott mindig annyi jön. nekem olyan buildem van tankerra, hogy a banshee-vel meg a blinderrel permanens az első ajtó előtti részen tudom tartani őket ahol spawnolnak, onnantól meg gyakorlatilag target practice az a szoba. a lényeg, hogy ha van ilyen CCs a csapatban, akkor nem szabad a többieknek hátrafutni, mert akkor több ajtóból spawnolnak a heavy-k, és azt még minmaxolt CC build-el is elég nehéz úgy kontroll alatt tartani, hogy ne feküdjön senki, ha pedig már egy ember megfekszik az nagy probléma ott.
ha gondolod vegyél fel uplayen, este mehetünk egyet, megmutatom hogy működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Madoc
veterán
New york-i bossok helyeiről tud valaki térképet adni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
arnikusz
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz arnikusz #19257 üzenetére
igen, azt mindig elmondják, hogy jajj ők szegények most otthonról kénytelenek dolgozni (mintha az kifogás lenne, én is, mások is, attól még ugyanazt a minőségi munkát várja el mindenki), de pl azt kitalálni hogy az exo upgrade hogy legyen, otthonról is ugyanúgy kell, annyi különbséggel hogy csetszobában ülnek nem egy tárgyalóban. annál a bossnál mi volt amúgy? túl jó cuccokat dobott, és az emberek azt farmolták?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
arnikusz
veterán
válasz FireKeeper #19258 üzenetére
Yannick bossnál konkrétan a végfnélküli farm, így a jó lootra való esély volt, ami már egyszer hónapokkal ezelőtt is megjelent, de az elmúlt hét végén easter bunny eggs-ként újrázott. Ezt is megjegyzem csak a bennfentesek tudták, de természetesen kirakta valamelyik a youtubra.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Madoc
veterán
Easter eggről jut eszembe, nektek is megjelenik random helyeken egy tojás ikonos hátizsákos faszi? Belelövök egyet, dob lootot. Ez mi lenne?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
aktív tag
válasz Gubu0101 #19264 üzenetére
Kihívásban??? Mondjuk én tegnap este kicsit meglepődtem. Kihvás GW-ben nyomom, gondoltam, lepofozok pár nyilvános kivégzőt. Az elsőnél kaptam olyat az arcomba, hogy meg is feküdtem. Mi folyik itt? Hol vagyok? A másodiknál már nem vettem olyan lazán a dolgot, szóval kellett vele dolgoznom rendesen. Úgy érzem, valahogy nem konzekvens a Challenge szint.
-
Gubu0101
veterán
válasz alibiman #19266 üzenetére
Azt hittem könnyű ellenfél,de felér egy hunter-el simán,főleg hogy a dron semmit nem ér,mert egyből meg hackeli Úgy indít,hogy dron+seeker kombó az már a páncélt el is viszi,kinézel fedezékből meg kapufa
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz alibiman #19268 üzenetére
Egyedül még 2 rugoval elbánok,beléjük szoktam botlani néha.De mikor csapatba vagyok és 4-en jönnek heroicon az már fekvős,eddig 1x sikerült őket asszem lenyomni,akkor is klán társakkal
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
LÁZ
addikt
hogy tudok szervert váltani? olyan lagg van, hogy öröm nézni, 3-4 sec, mire regisztrálja a találatot....bár gyanítom, hogy másik szerón is ez megy
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
aktív tag
-
BT86
tag
Nagyon sok kesztyűs targeted lootos próbálkozás után végre esett egy contractor's glove, ráadásul 2 godrollal. Egy heroic invaded Lincolnon ahol LMG a targeted, nem is vártam
-
mg1992mg
senior tag
18:01 alatt lett meg DUA Challenge, bad luck
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest