-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Egy teljesen új irányt vett a játék, aki nem veszi meg a dlc-t azoknak (jogosan) kib@szás az egész... Aki viszont megvette az rögtön tudott értelmesen fejlődni pár perc játék után. Ami izgalmas lesz az a 40-es EB megszerzése. Egyelőre még a holdon, de nem is baj, mert nem kell egy nap alatt mindent összeszedni. Hosszútávon gondolkodnak és ez nekem nagyon nagyon tetszik! Hangulatra pedig pazar, a tankeres kiscsajt pedig egyenesen imádtam.... Story módban is izzasztó volt!
Összességében nekem nagyon bejött, a rengeteg frissülő tartalommal, nehézséggel pedig elleszünk hosszú ideig. Szerintem.Ja és xboxon nálam tökéletesen futott, grafikai bugot nem láttam sehol, pedig 5 órán át nyüstöltem.
Én nem logikátlanságnak hívnám, inkább tiszta lapnak! Olyan mint a pohár: félig tele, vagy félig üres.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest