Új hozzászólás Aktív témák

  • saguaro

    tag

    No, kipróbáltam a játékot.
    A véleményem az lett, hogy biztos, hogy eladom a G25-öt.
    Azt leszámítva, hogy az autókon festék kopás, meg horpadás is van, izzik a féktárcsa, illetve szebb a víz meg a fű, még butább lett, mint a TDU.
    Miazmár, hogy a többi autó, ami nem játékosé, úgy kanyarodik, mint a legelső 3d-s bot egyszerűségű játékban, hogy fogja magát, és egyből jobbra vált, fékezés, akármi nélkül. Lemegyek terepre, össze-vissza repked az autó egy 3cm-es kavicstól 10km/h-s sebességnél.
    Ez, ahogy most van, borzalom. Teljesen újra kéne írni a játék motorját a kezdetektől fogva, mert hihetetlenül ócska. 2006-os szintnek is gyenge, TDU1 szinten van a grafika. Irányítás, fizika meg valahol az őskorban. Miazmár, hogy kisgázra is, vagy csak elindulásra is kerékkipörgés, meglódulás, aztán gázelvételkor megállás. Kanyarodás? Vagy sínen megy, vagy neki a fának, csúszás nincs semmivel, az izom mustanggal se. Egyszer tudtam rávenni, hogy a kereke egyáltalán megcsússzon kanyarodáskor, akkor is úgy, mintha semmi köze nem lenne a valósághoz. TDU1-nek sokkal jobb volt a fizikája, mint ennek a fosnak valaminek.

    Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

Új hozzászólás Aktív témák