-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Oldman.
tag
Ez annyira szar így. Ahelyett, hogy a közös erőd védésen fáradoznánk, a sok hülye képes egy meccset leállítani, hogy megnézzük valaki új fegyóját. Lassan átmegy WoW-os nyáladzó farmolásba, ez az amúgy taktikai játék. Már nem az megy a Ventrin, hogy Spy Demonak álcázva az ajtóban, hanem az, hogy mikor esik már az a szaros huntsman...
Beteges... -
.Oldman.
tag
válasz
Unbaised-Ben #2254 üzenetére
Van valami furcsaság.
Én is ott voltam, amikor 2 illető szó szerint kettesével kapta a cuccokat. Kb 3 perc alatt 6*2 cuccot kaptak mindketten. És szinte mind különböző volt egyénenként. Másik szerón is láttam, hogy feljött egy srác, és megállt kezdőn. 1 perc után elkezdett kapni cuccokat. nem csak a szokásosakat, minden cuccot megkapott, utánna írta, hogy milyen bénák vagyunk, és lelépett. Nem tudom, hogy ez script és csak kiírja a dolgot, vagy valami packet hack, esetleg Steam átverése, és a helyi cuccot megkapja utána meg nem menti el neki az inventoriba, ha kilép.
Minden esetre érdekes a dolog, és cseppet se tűnik legálisnak. Ha bug kihasználás akkor azért, ha direkt hack akkor azért.
.OM.
-
.Oldman.
tag
válasz
Unbaised-Ben #2242 üzenetére
Csatlakozom.
Egy pajzsos snipert akartam egyszer így kilőni 10 centiről hátulról. Kiírja, hogy CRIT mindkét fejes lövésre, de élt a csóka. A harmadik és negyedik már futtában testre ment, mert kaptam pisit.. Aztán végre feladta
Nem volt HP doboz, se heal. Vicces ez az Ambassador.. -
.Oldman.
tag
válasz
BalaNce87 #2238 üzenetére
Specteltem eleget az illetőket.
Csak akkor nyomják be a rakcsit, csak akkor fújják be a tüzet, ha van ott spy.
10- ből 10-szer elmennek ott, csak akkor nem, ha van ott spy.A legviccesebb mégis az volt, amikor egy csipa lőtt le pisztollyal (1,5 tár), pedig már vagy 20 sec-e az ajtó tetején álltam. De biztos ez is csak profi...
Amúgy ált. elég jó közepesnél jobb játékosnak tartom magam.
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Én eddig kb 30 órát járszottam összesen, nincs egy hónapos a játék. Eddig összejött 14 db fegyver, mind különböző.
Ahányszor duplát kaptam, mindig kitöröltem. Kb. 8 fegyót töröltem így. Nem biztos hogy ezért van, de eddig bejött. Mondjuk nem tudok így cserélgetni.Még annyit, hogy tapasztaltam zavaró bugokat:
- a fejest (Kritelt!!) Engivel, Sniperrel és Spy (Ambassador) is lőttem, és a Heavy és a Demo nem haltak bele SOHA.
- A Sniper pajzsa nem ér semmit, mert igaz, hogy az első backstab-et hárítja, de ha nem pördül meg az ember, azonnal bökheti a következőt a Spy. Ennek segítségével szedtem össze 7 db achi-t a Spy-omhoz...A hátbaszúrást beadja rendesen nállam.
A francia szerókat jobban szeretem, mint a magyarokat, mert a magyar szerókon mindig az az érzésem, hogy látják a Spy-om, és a falak mögött is préda vagyok. 1-2 magyar játékos elég fejlett prekogitív képességgel rendelkezik. Nem tudom, hogy a textúrákat átnézi e a VAC, de az az érzésem, hogy csalók vannak itt-ott...
.:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:.
[ Szerkesztve ]
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Akkor ha belépek, lesz új fegyver, vagy a régi cseréje autómatikusan, vagy ezeket még unlockolni kell? Az achi. segítségével, vagy pusztán idő kérdése?
Ha egy régi achi fegyót kitörlök, akkor ad helyette másikat? Vagy elveszik örökre?
-
.Oldman.
tag
Másnak is kifagy "szoftveres kivétel" címszóval?
Levettem a többmagos funkciót, most elvileg stabilabb, de ez lett volna a baj? -
.Oldman.
tag
köszönöm a sok infót!
Ha profiktól akarok tanulni, arra a SPECT lesz az egyetlen megoldás, mert ha
ellenük vagyok - halok
velük vagyok - nem látok ellenfeletde majd belejövök.
Eddig BF-V és CS-CZ toltam, de bejönnek az achi és a spec dolgok. Van fejlődési lehetőség és nem csak hent. Bár amikor a lvl 10 es flamerrel egy sec vagyok még hílelés közben is... Na de majd felturbózom magam
Amúgy a [Rodrigez] név alatt megtaláltok. Vegyen fel, aki aktív játékos.
[ Szerkesztve ]
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem a TF2-t eredetiben. Nem is azért nemtem, csak úgy mászkáltam és betévettem a 9*2 a 6.on boltba. Nézelődtem, és akkor megláttam:
Team Fortress - 1799 HUF
A tábla alá meg ki volt rakva a Team Fortress 2.
Most vagy én vagyok a hülye, vagy azok ott a boltban.
Szal vettem egyet és tényleg 1,8k volt. Kimegyek a boltból, tárcsázom haverokat, és a végén 4 db-ot hoztam el. (de csak mert nem volt több pénz nállam).
Szóval a lényeg, van eredetim és keresek olyan szerókat, ahol kicsit összeszedhetem magam úgy, hogy a spawn és a halál között legalább 40 sec eltelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Gothic Remake legújabb demója
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...