- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Kiberveszélyben az ausztrál infrastruktúra
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Újra az Alibaba lehet az online vásárlók kedvence
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz bnorci71 #29841 üzenetére
Elképzelhető hogy közvetítés,vagy bármi más,de nem hinném hogy a tv hiba, ugyanis az olimpia alatt nálam is volt,de talán egyszer-kétszer,és csak ott és akkor.
A CI card nálam egy ezeréves UPC, /még nem volt ok hogy kicseréljék vodásra,meg már minek is,azt se tudjuk ,mi lesz ha a 4IG bevadul/bekapcsoláskor kiirja hogy üdvözöl,és azonosítás,ez kb 2 másodperc .Nem tudom nàlad mi okozza ..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
zsolt501
nagyúr
válasz bnorci71 #29841 üzenetére
100/100-as jelnél is képes a TV törni a képet, ez olyankor tud előfordulni (nálam is történt ilyen) amikor a jel erősség túl erős és ilyenkor a túl erős jellel a TV nem tud mit kezdeni, nálam a Samsung TV-n előszeretettel fordult ez elő, aztán ráuntam és szoltam a Digi-nek hogy van ilyen kép hiba nálam, kijöttek a szerelők műszerrel rámértek a koaxra és tényleg túl erős volt a jel, beraktak a kábelre egy jel csillapítót és a hiba megszűnt, a jel erősség és a minőség így is maradt 100/100-as de már hiba nélkül.
Szóval ha nálad is túl erős a koaxon a jel akkor lehet ilyen kép törés (kockásodás) érdemes szólni a szolgáltatónak.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest