Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz kutyuska #14621 üzenetére
Nem tudom melyik a javasolt, itt ez van rajta: V8-R51MT05-LF1V501.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Total commandert probalok C725-re feltenni, apk shortcut fent van, de az nem talalja. Probalom manulisan, de telepites sikertelen. Tudnatok adni linket melyiket problajam? Arm64 nem megy, szerintem FW frissites elott evvel ment, de minden telepitett kulso alaklmazas ugrott a frissitessel...
Megoldva az universallal felment.
[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Kodival es Dolby Visionnal kudok: elvleg a Maven's budnak tudnia kellene, de nem igazan jatsz le oket. Melyik verziot probaljam?
-
mrmft
senior tag
válasz woof52 #14958 üzenetére
Ujrainditas utan magahoz tert, megy a DV, viszont szerintem 60Hz-en megy minden mert be-be szaggat a kep... Info-n semmit sem birok kicsikarni belole, igy ez csak tipp. Lehet nem uszok meg egy kulso eszkozt ha kadenciahelyes lejatszast szeretnek a mkv, mp4 tartalmakra is? Evvel probalkozom: kodinerds.maven.kodi20.armeabi-v7a-202301030127-1e1a4138-Nexus.
Melyik lenne a helyes topic?
@14959 Stealth
Itt is csak mp4 megy DV-ben. Mkv nem. DL DV-t nem szereti.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
TCL IJP RGB OLED.
-
mrmft
senior tag
2022.10 TV - Tv range benchmark - TCL vs Samsung, LG, Sony, Philips, Hisense. Konkret osszehasonlitasok TCL szemszogbol.
-
mrmft
senior tag
válasz lasse001 #15039 üzenetére
Fel, V501-re lett felrakva, jol megszivatott. 30 percet allt villogo LED-el fekete kepernyovel a TV, meguntam, kihuztam. Ujra bekapcsolaskor neki allt reklamalni, hogy tegyem vissza a drive-ot a frissitessel, mert o meg nem vegzett. Innentol mar rendben lefutott.A lenygel feliratos Game mod menu eltunt a beallitasokbol. Mast nem vettem eszre. Innetol en csak OTA frissitest vagyok hajlando feltenni. Elegem van a resetelgetesbol.
-
mrmft
senior tag
válasz SlaveDealer #15163 üzenetére
USB 2.0-an? En csak 70 felettivel porbaltam, az megfektette.
@#15164 sasa1234567
V508 mindenfele reset es gyari visszaallitas utan, jelenleg nem tunik fel a hiba. Ettol meg lehet megvan, csak eppen nem olyan tartalommal neztem ahol feltuno lenne.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz earbash #15169 üzenetére
Alacsonyabb csatornan hasznald! 36-40.
@#15168 proradeon
Valoban nincs sok, de azert zavart, lehet nalam van valamilyen anomali az USB-vel de ezt el tudom engedni, a LAN-t mar nehezebb volt. Plane, hogy anno be lett emiatt kabelezve a lakas. Mint mara kiderult, tok feleslegesen. -
mrmft
senior tag
válasz rumkola #15232 üzenetére
Roman emag... Itthon meg, siralamas. Komolyan. Ezt se gondoltam volna soha. A rekoder AFA itt is kiutkozik. Az 50 es 55" van kb egy arban (-10ezer) az euronics akciossal. Igy meg talan ott lesz 1-2db. Vagy nem - C635.
55C735 is ilyen. A 65C735 nincs itthon akcioban, pontosabban volt 1 napig... de latom te is lemaradtal rola. -
mrmft
senior tag
Katalogust nem. Ez a lengyel mondja el eddig leginkabb, tetelesen osszeszedve a jellemzoket. TCL oldalak sem tul reszletesek leirasban.
@15279 rumolka
Mar leirtam, hogy nezd vegig. 5:30-tol van a gaming, ott van... itt pedig kulon mondja is, de a logo it sincs kint, a leirasban viszont ott van.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Adott 2db TCL - C725, C635 gyakran vannak azonos kulos drive-rol hasznalva. De csak akkor ismerik fel a drive-ot ha az android mappakat elozoleg torlom. Amint rajta maradnak az "idegen" TV mappai nem ismeri fel az USB eszkozt a masik TV. Erre van valamilyen belallitas amivel meguszhatnam a mappak allando torolgeteset?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest