Új hozzászólás Aktív témák

  • dro0py

    tag

    Sziasztok!

    Itteni ajánlásra megvettem egy 55C805-öt. Végül nem vártam az Emagra, a 2.5 hete rendelt tv-t még ma sem (!) hozták ki budapesti címre, megvettem az Euronicsban.

    A képminőség valóban pazar, felülmúlja a várakozásaimat, a fekete tényleg fekete, a színek szuperek. Android TV, Kodi tökéletesen működik. Sem a Netflixnél sem a Kodin lejátszott filmeknél nem tapasztaltam akadást vagy bármi más problémát, a tv szoftvere nagyon gyors.

    Van pár kérdésem, ami az első pár nap után felmerült:

    1) Amikor Dolby Vision contentet nézek, akkor is HDR10 jelenik meg a bal sarokban. Ez normális? Nem Dolby Visionnek kellene?

    2) A netflixen kerestem volna Dolby Vision filmeket, de nem találtam. Hol és hogyan keressek ilyenre?

    3) Csatlakoztattam egy bluetooth fülest hozzá. Párosítás után tökéletesen működött, egészen a füles első kikapcsolásáig. Második bekapcsolástól kezdve a tv jelzi, hogy bluetooth eszköz csatlakoztatva, a füles is jelzi, de teljesen süket, bárhová állítom a BT hangerőt a távirányítóval. Hiába kapcsolom ki-be a tv-t, a fülest, megszüntetem a párosítást és újra párosítom ugyanez. Sehogy sem akar szólni. (A füles tökéletesen működik, a telefonhoz vagy a másik tv-hez akármikor tudom csatlakoztatni.) Ennek mi lehet az oka?

    Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák