Aktív témák
-
marcee
addikt
Olvass vissza, az elmúlt 50-100 hsz erről szól nagyrészt!
Itt az adsl emelés hírének linkje [link] , amiből kiderül, hogylesz kábel emelés is, csak nem tudni mikor. A felhasználói tapasztalatok alapján a legvalószínűbb, hogy akinek emeltek, azoknál jelenleg tesztelik a rendszert. (az adsl esetében, hasonló, egy-egy területet érintő sebességnövekedésről tavaly ősszel lehetett hallani egyes felhasználóktól, ez alapján én nem várnék gyors eredményt, bár ne legyen igazam)\m/
-
marcee
addikt
Én maximum csomagban vagyok és jelenleg éppen azon gondolkozok, hogy most korlátoztak vajon, vagy csak elba***dott valami, mert ma délután ritka gyér lett hirtelen a sebességem, de össze-vissza ingadozott először (0-250KB), mostmeg 10-30KByte/s körül mozog, ami ugye még mindig nem a szerződésben szereplő 128kb=16KB/s. Szóval nem értem, de rohadtul nem tetszik. Mondjuk én túl vagyok a száz gigán egy kicsit. Nem ártana tudni, hogy tájékoztatják-e mailben az embert a közelgő irgumburgumról.
Cypher: Korábban korlátlan volt, de amióta legutóbb emelték az adsl sávszélességet és a kábelt nem, az után alakították úgy a csomagokat, hogy lehetett újabb hűséget kötni azonos áron dupla sebességre, de abban a szerződésben már benne volt a korlátozás lehetősége, amivel addig nem élnek, amíg bírja a hálózat a terhelést. (vagy amíg nem akarnak, ki tudja?). Az ''irreálisan sokat letöltők'' (hogy a Te fogalmaidat használjam, mert szerintem ilyen nem létezik ) szerződésbontása még a korlátlan időkben volt és úgy tudom ment elötte figyelmeztetés is, sőt volt valami további enyhítő körülmény is, hogy nem a legsúlyosabb forgalmú hónapokat vették figyelembe vagy mi, szóval azt művészet volt összehozni. De speciel én a 40GB-ra még 512kb-es koromban is rádupláztam, úgyhogy van mitől félnem, ha ezt a forgalmi korlátot komolyan gondolják.\m/
-
kew
senior tag
nem mondtam, hogy a legügyfélbarátabb cég, csak herótom van ettől a ''nem fizetek mig nem emelnek a köcsögök'' mentalitástól...eddig nem volt olyan fontos, most hogy feldobták a hírt, mindenki vérszemet kapott. fognak emelni, mivel versenyképesek akarnak maradni. adslnél sem ment végbe február végéig, sőt, még most is vannak területek, ahol folyamatban vannak a fejlesztések.
de szvsz még ezévben pontot akarnak tenni a spu folyamat végére.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest