Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Frenky89 #8962 üzenetére

    FSP Nano 600 alól próbaképpen "kirúgtam a hokedlit" rajta egy 30 Wattos monitorral, ezt 10 percig simán vitte, aztán azért kapcsoltam le, mert már idegesített a 10 másodpercenkénti sípolása. :) Szerintem egyébként a hangjelzése nem iktatható ki a ház megbontása nélkül. Aztán kíváncsiságból kikapcsoltam a monitort (StandBy üzemmód), így a UPS kimenetén max. 0,5 Watt terhelés lehetett, de így sem állt le ... igaz, ezt csak 1-2 percig néztem.

    Szeretnék majd egy áthidalási idő és egy alacsony terheléses tesztet is végezni a napokban, de egyelőre meg kell oldanom, hogy bontás nélkül se idegesítsen a sípolása. :)

    (#8963) Dyrg: Bátor vagy. :D Én azért nem variálnék ezzel és bizony odahúznám azt a 3-eres kábelt, úgy a legtisztább. Gondolj csak bele: honnan tudod, hogy a UPS az éppen aktuális beüzemelésekor a fázist vagy a nullát vezeti át fémesen a kimenetére? Tegyük fel, hogy nem sikerül eltalálnod, és azon a kimeneti pontján, amin éppen a fázist mérted (tehát amire elméletben áramszünetkor rádolgozna) valójában a fémesen átvezetett kontaktus található, az Általad nullának tekintett kimenete pedig pont az, amire ő valójában rádolgozik. Na most, ideális esetben egy áramkörből pont annyi áram jön ki, mint amennyi belemegy. Ha a nyomtatónak szánt fázist kezeled külön, de a nulla a UPS-en keresztül érkezik, akkor a fázison a nyomtatóba menő nagyobb áram már a UPS-en keresztül jön vissza, ami akár meg is sütheti azt, nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák