Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz cinemazealot #19585 üzenetére

    Szerintem ugyanaz, csak egyel korábbi verzió.
    Magának az egység hátulján lévő címkén szerepel az "i" betű, ahogyan ott "0,8kW" van. Egyébként az sps oldalán megtaláltam a megfelelő doksit, amiben szintén nem 0,9 meg 1 kW szerepel, hanem csak a fenti 0,8 és abban is az aksikkal kapcsolatban ugyanazt írják.

    Amúgy az "online kettős konverziós" nem úgy működik hogy a hivatalos "online" üzemmódban, az egyik aksit tölti, miközben a másikról merít? aztán persze fordítva.
    Így ha a 2 db-ból az egyik aksi elszáll akkor még elvileg ECO módban kéne futnia, hisz az a sima tiszta színuszos UPS-ekhez hasonlóan csak akkor üzemelteti az aksit ha gond van a 230 betáppal, egyébként by-passként kéne működjön ha jól értem. Ebben az esetben pedig 1 aksi is elég kéne hogy legyen.

    Amúgy szerintem a fenti, 1 aksi tölt 1 aksi merít elvet alkalmazza akkor is amikor rákötöd a hivatalos külső aksis házat, amivel kapcsolatban megtaláltuk a fenti "24V" jelzés.
    Hisz ilyenkor a belső aksik átváltanak 24V-ös üzemre, mert akkor már a külső aksikkal tudja ugyanazt játszani, amiket ezek szerint muszáj 2esével beüzemelni.

    Idézem:
    "17. Az ECO funkció segítségével villamos energiát takaríthat meg. Ha a hálózati feszültség
    rögzített határok között van, a kimeneti fogyasztókat a közvetlenül erről táplálja az UPS. Ekkor az inverter bekapcsolt állapotban van, de „várakozó állásban”. Ha a hálózati feszültségben zavar keletkezik, az inverter azonnal átveszi az irányítást és táplálni kezdi a fogyasztókat. "

    Viszont másik kedvencem:
    " Induktív fogyasztók, mint a motorok és a fluorescens lámpák, fénymásolók soha nem
    kerülhetnek az UPS kimenetére. Ellenkező esetben a készülék károsodhat. "
    Hogy is van ez a szivattyú "motorokkal"? :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák