Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz cinemazealot #19547 üzenetére

    Azért nem kell ijesztgetni a kollegát, a jelenlegi konfigja esetén (figyelve az alaplapot) nem kicsit van túlméretezve az a 1700W-os tápegység, ezek ugyan elviselik ha ennyire túl vannak méretezve, nem fog eldurrani, de ezek sem örülnek neki.
    Nem tudom ki javasolta ezt az értéket, de jobb lett volna egy 1250-es figyelembe véve a jövőbeni bővíthetőséget, mert mint írja a jelenlegi konfigja tapasztalati úton sem igényel 800-nál többet és az alaplapjába felesleges lenne második VGA-t belerakni.
    1 VGA-val meg max sztintetikus proci full tesztekkel(ahol a proci felmegy 300-400W-ra csak úgy heccből, semmi haszna nincs Neki belől) fogja tudni elérni valamikor a jövőben az 1200-at.
    Szal ha ebből indul ki a költő azért nem feltétlen szükséges jelenleg a 2,5kVA-es szünetmentes kategóriában nézelődni, figyelembe véve azoknak a bekerülési költségét.

    Ha olcsóbban is tud olyan minőségi egységet szerezni ami már tudja az 1300W-ot (azért tiszta színusos egységek manapság nem 0,6-on üzemelnek, hanem felette)akkor jó pár évre meg van oldva a probléma.
    Az hogy on-line, azt meg szintén a pénztárca dönti el, én egy ilyen felső kategóriás tápegység mellett nem feltétlen kötelezném el magam abba az irányba.

    Továbbá azt még elfelejtettétek írni Neki hogy a javasolt típusok mind zajosak, szal valszeg szükség lesz távolabbi helyiségből kiépíteni a tápvezetéket és új dugaljat vagy hosszabbítót.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák