Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz somaisten #14556 üzenetére

    A képek szerint tudja, ott van egy számlálóval lehet állítani meddig tartsa gépet (szerintem ha 3-5 percen belül nem jön vissza az áram érdemes hagyni, hogy leállítsa a gépet)

    Van ott a képek mellett egy leírás, hogy milyen szolgáltatások vannak ott is említi az auto shutdown-t.

    Azt is írja, a Mac OS X 10.11-es build-del vagy annál frissebb rendszerekkel kompatibilis (nem kizárt, hogy akár egy régebbin is elindul)

    A következő UPS-em lehet pont a szoftver miatt lesz CyberPower. A Windows-os verzió kiadási dátuma, Release Date: 05/20/2019 és hivatalosan támogatja a Windows 10 64 bit-es verzióját, és tetszik a felülete az opciók amiket be lehet állítani. Nemrég volt panasz a UT850EG-re de mint kiderült a beállításait kellett módosítani - túl alacsony terhelésnél kikapcsolta magát és egy NAS ugye nem fogyaszt sokat.

    Sajnos sok UPS gyártó eléggé elavult vagy csak simán régi szoftvert használ. Az APC-s Windows szoftver 2012-es, tud működni Windows 10 alatt de én elvárnám hogy a Windows 10 megjelenésére egy kicsit ráncbaszedjék. A KSTAR-nak még régebbi a szoftver Windows 2000 körüli.

    (nem tudom mennyibe kerülne egy friss szoftvert írni hozzá de gondolom milliárdokat emésztene fel :F vagy lehet nincs élő ember aki képes írni egyet)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák