Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz JoceeHunt #13480 üzenetére

    Teljesen mindegy, azért van rajta több aljzat hogy ha 1-2-3-4 eszközöd van ne kelljen elosztót használni, hivatalosan nem ajánlják a "tovább" osztást de baj nincs belőle - többen is pozitív tapasztalatokat írtak már le erről, van aki több méterre vezeti több eszköznek. Persze azért nem kell túlzásokba esni ne toldjunk egymásba több elosztót stb. 1 elosztóba közvetlenül az eszközök.

    emre

    Az SPS SOHO-t erre találták ki van belőle több méret neked kell tudni hogy amit rákötnél mennyit fogyasztanak elég e a 600VA-es vagy esetleg kell az 1000-es vagy az 1500-as. CSAK keringetőhöz elég a 600-as egyéb "kényelmi" rákötésével számolva pedig elég lehet az 1000-es vagy az 1500-as de egy klíma az kbszott sokat fogyaszt kilowattos cucc tehát lehet arra ez nem elég, mármint a UPS nem az akku.

    Ha egy klíma áramszünet miatt leáll az nem annyira vészes - max meleg lesz - ezért ahhoz inkább egy benzines áramfejlesztőt ajánlanék és ha beüt a tartós áramszünet akkor csak be kell röffenteni és bírni üzemanyaggal, bár itt is utána kell nézni, melyik az ami elbír a klímával.

Új hozzászólás Aktív témák