Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz SpdY24 #13459 üzenetére

    Talán Njoy-t inkább ne (román cucc). Az ajánlottabb márkák: APC, Eaton, CyberPower, FSP, Legrand, PowerWalker, Gembird, Kstar, SPS

    Jó lenne tudni a felsorolt eszközeidnek a Watt-ban megadott maximális fogyasztását, ami általában a hivatalos dokumentációban benne van vagy rá is van írva az adott eszközre.
    Ha jól látom 5 eszköz van felsorolva + a PC-nél a monitort is bele kell számolni. A PC esetén elég ha a főbb alkatrészek típusát beírod: VGA, CPU, folyadékhűtés van e, hány db háttértár, mekkora táp stb.

    Ezeket megírod és akkor meglátjuk mit lehet tenni.

    Annyit elöljáróban elmondok hogy minél több eszköz csatlakozik egy UPS-re annál nagyobb a veszteség is a másik hogy ezek a pár tízezer forintos UPS-ek ELSŐSORBAN az adott eszközök - elsősorban PC - pillanatnyi áramszünetek és feszültségingadozások kiszűrésére vannak kitalálva és egyesek még képesek tartós áramszünet esetén a PC szabályos leállítására - mielőtt még lemerülne az akku -

    Olyan eszközökhöz amiknél LÉTFONTOSSÁGÚ, hogy akár órákig még üzemeljenek egy tartós áramszünetnél csak egy megoldás van (az aggregátor mellett) az pedig egy inverter vásárlása és hozzá legalább 2db JÓ NAGY Ah-ás (amperórás) akku.
    pl.: SPS SOHO 1000 mondjuk 2db ilyen akkuval: Leaftron LT 18Ah 12V UPS akkumulátor Egy ilyen akku boltban biztos segítenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák