Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Ghost84 #13081 üzenetére

    Üdv, ez a gép megérdemelne egy jobb szünetmentest: CyberPower CP900EPFCLCD 900VA 56 ezer forinttól már kapható, DE persze olcsóbban is meg lehet oldani: APC Back-UPS 950VA (BX950U-GR) vagy még ennél is olcsóbban: Eaton 5E 850i USB DIN 850VA

    A legelső szinuszos azért azt ajánlom elsőre. Ami fontos:
    - legalább 850VA
    - legyen rajta USB (kommunikálni tud a PC-vel, tartós áramszünet esetén - mielőtt az akku lemerülne - leállítja szabályosan a gépet)

    A márka annyira nem sarkallatos inkább az ár mivel minden márkának vannak drágább elektronikával szerelt masinái egy akku pedig hát csak egy akku.

    bexinho23

    Először: a villám elleni védekezés komoly dolog és költséges egy átlag családi háznál ez nincs is megoldva úgyhogy jobb a békesség amikor gyanús az idő és otthon vagy akkor húzd ki amit tudsz.

    Az UPS akkuk átlagban 3-5 évet bírnak ki és ezen idő letelte után érdemes cserélni - itt is jobb a békesség alapon - hiszen ha egy áramszünet világít rá a hiányosságukra akkor már késő.

    Jó lenne összeadni a Wattban megadott fogyasztásukat az eszközeidnek pl. az erősítő mit tud? Ha a mélynyomó aktív akkor azt nem feltétlen kell a UPS-re kötni.

    Úgy számoltam, hogy kb. 300-350 W-ot fogyaszthatnak ezek a dolgok ERŐSÍTŐ és hangfalak nélkül.
    Egy házimozi erősítő 400-500W-ot is - vagy többet - fogyaszthat a tipusát leírhatnád.

    Úgyogy - csak tipp - 700-900W tartásra képes UPS kellene. Az erősítő miatt lehet kelleni fog a SZINUSZ. Valami ilyesmi lehet elég lesz: APC Smart-UPS 1500VA LCD SmartConnect (persze jó lenne pontosan összeszámolni az eszközökre rá van írva vagy a papírjaikban biztos benne van)

    Ez egy 1500VA-es UPS 1000W hasznos teljesítmény tartására képes, rövid ideig 800-900W-al elbánik.

Új hozzászólás Aktív témák