Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    2 db FSP nano 600-am van, az egyik már gyengült, ezért mindkettőben cseréltem az akksikat, megvannak 2012 óta, tették szépen a dolgukat. Az egyiken egy kábelmodem- router- riasztó- pio házimozi erősítő- műholdvevő- épített szerver csoport lóg, ott ha a kötelezően működő dolgok mennek, van fogyasztásmérőm, szoktam nézegetni, mi mennyit kajál, ezen az ágon 60W körül van a fogyi, ezt a kis szünetmentes simán viszi 45 percig. Abban a helyiségben van még egy házimozi projektor is, ami 280W-ot kajál ha működik, egyrészt jó lenne, ha megvédené valami az esetleges feszingadozáskor, másrészt csak jó lenne nekem is hűteni kikapcsnál. Az FSP nano 600 elég kevéske hozzá, az kilőve. Régebben rá volt dugva, de a többivel együtt már nem bírta.

    A túlfeszes móka nem egyértelmű, mert 2012 októberében volt már egy közeli villámlás miatti bibi, akkor a led tv alaplapja, műholdvevő, nas, kombi kazán főpanel, router lan rész, és még egy szünetmentes is elfüstölt, pedig előtte még villámvédős hosszabbító is volt. Szóval tökéletes védelem úgyse lesz. Namost van egy jó akksim, ami igazából itt fog megdögleni, akkor inkább már veszek hozzá egy akksi nélküli szünetmentest, a 280W-os fogyihoz mit kellene a szünetmentesnek tudnia, hogy kb 10 perc legyen az áram nélkül működés? Esetleg konkrét típus ajánlat?

    Ja, egyébként a projis csoportból jöttem a linkkel, ott feszegették a kapcsolóüzemű táp- négyszögjel- témát, nekem ezek a kis szünetmentesek nagyon jól beváltak, itt, egy szobával arrébb paneltápos itx gép, led tv, router, HP noti töltője, minden erről megy.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák