- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az iFixitnek van köze a Fixithez?
Remélem, nincs, mert az nem feltétlenül kecsegtetné sok jóval a Logitech tulajokat.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
flexxx2
őstag
esetleg tartósabb egeret is lehetne gyártani, de sebaj, ezeknek a szuperzöld gyártóknak hiába is mondanám
-
-
herion
tag
Dobtam már ki én is 30 ezres egeret csupán csak azért, mert a görgője 3 év után elkezdett driftelni. Ezen kívül semmi baja nem volt. Ha cserélhető lett volna a görgős részegység, és értelmes áron hozzá lehetett volna jutni, akkor biztos hogy nem dobom el.
Ha jól láttam iFixit oldalán csak az USA-ban lesz elérhető a csere alkatrész a Logitech cuccokhoz, szóval..Who Let The Dogs Out?
-
Ajándékok
aktív tag
Sok logitech egerem és billentyűzetem is volt. A drágábbak. Pár év után mind tönkrement. Tudásban nagyon jók a termékeik (ezért veszem), de a minőség - pocsék.
[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Czeky
Arcképgyáros
iFixit csavarhúzó készletet használ a legtöbb hardverszereléshez kapcsolódó YouTube csatorna (a LTT csavarhúzó mellett), mert szinte minden bitfej jár hozzá.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. /// Egy informatikusnak nem az a feladata, hogy segítsen letiltani palibácsit a facebookról.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A márkát ismerem (csomó Hazai Pályában is volt már), csak a múltban Fixit volt a Logitech garanciális
ügyeket intéző, léhűtőbrigádja, és felböffentek a régianyáemlékek.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Hát én már szedtem szét pl. G305 egeret, és szerintem szándékosan úgy lett megtervezve, hogy
lehetőleg idegösszeroppanást kapjon, aki szétszediszétszedés közben döntsön úgy a felhasználó, hogy inkább vesz egy újat, minthogy ezzel bajlódjon. Ennek ellenére megküzdöttem vele, és kicseréltem a kínai Omron mikrokapcsolót japán gyártmányúra. Feltételezem nem (csak) azért rakják az egereikbe a kínai változatot, hogy spóroljanak, hanem hogy ne tartson örökké az egér. Más meg mi menne tönkre benne, mint a mikrokapcsoló? (Egyébként ebben a tekintetben szimpatikusak az Asus ROG egerek, mert egyrészt könnyen szétszedhetőek, másrészt nem forrasztva van a mikrokapcsoló, hanem egy foglalat van neki kialakítva, így pikk-pakk kicserélhető, ha megadja magát.)Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Alaaf Pi
aktív tag
Logi klavim vagy tíz éve megvan, teszi a dolgát. Logi egerem még csak egy éves lesz, arról nem tudok nyilatkozni. De a Mad Catz RAT MMO-m ellopás általi tönkremenetelt szenvedett tizenkét év után, annak megfelelő állapotban, amit rengeteget hurcoltam. Ahhoz mondjuk egy pakisztáni oldalon találtam gyakorlatilag minden alkatrészt egyesével.
-
.mf
veterán
"esetleg tartósabb egeret is lehetne gyártani, de sebaj, ezeknek a szuperzöld gyártóknak hiába is mondanám"
Az MX518-am még mai napig használom, pedig ha jól emlékszem még Socket A korszak végén vettem - akkor még tudtak tartósra építeni dolgokat
----
Nagyon helyes. Én is többször támasztottam már fel egeret - az MX518-nál a kábel tört meg egyszer (ezt mondjuk pont Apám forrasztotta meg), a laptop régi utazós mini egerénél többször kellett a bal kapcsolót visszagörbítenem. Sokan gondolom egyszerűen kidobták volna; és akkor más eszközökről ne is beszéljünk, amik még nagyobbak és sokkal több veszélyes hulladékkal járnak.
Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Teebor9
tag
Ez egy örvendetes hír.
Szertek bütykölni. És ha még támogatott is lesz, pláne katányság.
-
Szerintem, ez egy jó irány és követendő példa.
[ Szerkesztve ]
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
koni016
tag
A g502-es egerem elég jól bírja 4-5 év után, igazából attól tartok hogy a burkolat fog elkopni xD remélem azt is lehet cserélni.
Razer black mambámat kellett szétszednem mert csak hébe hóba működött az egyik gomb. Fogalmam sincs mi lehetett a gond mert tisztának látszott és mikor összeraktam működött egyből. Na ott jól jött volna egy pontos útmutató hogy szakszerűen hogyan kell szétszedni, melyik csavar hol helyezkedik el -
M720 Triathlon - több éve megvan, nagyon szeretem, csak a bőre hámlik mint a rohadás..
Viszont egyéb gondja egyelőre nem volt, gombok jók, görgő is szépen gurul, nem driftel.
2 db olcsó talán M171, ezek azt nyújtják amit vártunk, teszik a dolgukat.
A legújabb pedig egy M330 Silent, ez pár hónapja van meg, szépen dolgozik és végre nem zavar a hangja.Összeségében elégedett vagyok minddel, pedig nem top kategóriás egyik sem. Mondjuk egy csere házat jó lenne szerezni az m720-hoz..
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X
-
Cyber_Bird
senior tag
Nekem ket m720 triathlon is doglodik itthon kb 1-1.5 ev utan. Ezt produkalja mindketto.
Egyiket en hasznaltam, masikat a felesegem. Felesegem ceges MX anywhereje is ezt produkalja, szoval elegge szeria hiba (net is tele van vele).Most egy MX master 3S-em van ugy fel eve, ez egyelore jo, de ez meg nem mukodik ugyanazzal a dongle-el mint a tobbi logitech eger es billentyuzet mert ez "office line" eger, szoval van egy dongle a billentyuzethez meg egy masik az egerhez...
Lehet feladom es veszek egy kvm switchet meg egy normalis eger+bill kombot a jovoben, ha ez is megpurcan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Cyber_Bird #18 üzenetére
Az frankó.. és lehet ezekben cserélni a kapcsolót? Egyszer szedtem szét beázás miatt, de már nem emlékszem..
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X
-
Dester31
tag
Két MX Master egerem van (az első és a második szériából), mindkettőnél a hüvelykujjnál lévő alsó gomb a támaszon a gyenge pontja. Kikopik. Szétszedést követően a kapcsolót tartalmazó panelt picit kijjebb kell csavarozni, a kopást ellensúlyozandó, és utána jól működik. Nekem ez az egy hibám volt mindkét egérrel, amúgy meg iszonyú sok terhelést kaptak, életem legjobb egerei ezzel együtt is. Ha lenne hozzá szerelőkészlet, hogy mondjuk ezt rendbehozza az ember, akkor meg pláne örök élet + két nap.
Des
-
opr
veterán
Jo, de az mx518 az nem er, az egy elpusztithatatlan dog. En ~2006-ban vettem az enyemet. A kabele mar undorito (le kene cserelni valamikor), de amugy tokeletesen mukodik a mai napig, nagyon egyben van a cucc. Pedig mit kapott az te jo eg... Egyetemi, kolis bulikon nem egyszer sikerult ralepni is, asztalrol lerantani es veletlenul foldhoz/falhoz csapni (nem rage quit meg duhroham, olyat nem csinalok, csak egy masodik tipusu hupika)...
Semmi baja. Aljarol mar elkopott kb harom adag csuszka, burkolat mar erosen kopik, de funkcionalisan semmi baja. Na jo, de, neha duplat gorget a hulye gorgo, gondolom lehet cserelni azt is meg a kabelt is, de ennyi.Amugy ugy altalaban nekem is jo tapasztalataim vannak a logitech egerekkel, bar teny, hogy miota valtottak logi vagy mi a picsa markanevre, hatalmasat esett a minoseguk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
veterán
En is erre tippeltem, ugyhogy apro darabokra szedtem, ugy megtakkeroltam, hogy akkor se volt ilyen, mikor a gyarbol kiesett, de utana is csinalta valamiert sajnos. Valszeg cserelni kene, de lusta vagyok ra, mert kozben megkapta a gyerek az uj generacios egeret, az mx-518 szellemi utodjat, most azt hasznalja... Viszont igy egymas utan a ketto, hat nagyon erzodik, hogy mennyivel jobb cucc az mx-518. Ami nekem nagyon fura volt, hogy erzetre precizebb is.
Szerintem az lesz, hogy egyszer raveszem magam, veszek ra japan kapcsolokat, egy uj gorgoelektronikat, meg egy vezeteket, es felujitom, es megint van ~20 evre eger, ha meg letezni fog az USB-A akkor.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ribi
nagyúr
Amin javíthatnának, hogy nem a talp alá rakják a rohadt csavarokat.
Iszonyat idegesítő, hogy "javíthatóságra mennek" miközben ilyen szar trükkökkel nehezítik meg egyáltalán a hozzáférést. első 518-on még kis talpak vannak és nincs eltakarva a csavar, de a második verzión már nagy talpak vannak és hát sajnos ott már megint ott a probléma. -
ttt
senior tag
Az a Logitech, amelyik nem adott ki Win10-s drivert az egyébként win7 alatt tökéletesen működő kamerájához? Helyette inkább kiadta egy új frimvarrel, paramétereiben és kinézetében win10 alá dedikálva?
A régi meg mehetett a fiókba vagy a kukába esetleg az apróra - képmutató bagázs. -
Teebor9
tag
válasz
Armagedown #29 üzenetére
Mifélék? Lehet, vevő lennék rá.
-
tasiadam
addikt
Kommenteket volasva, én nyertem a fél év után döglött egérgombokkal
Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár
-
L.Edit
tag
Még nem dőlt el, hogy az egér bal gombja fog kilukadni hamarabb vagy a bekapcsoló gomb válik véglegesen kontaktossá.
De azt már most biztosra tudom mondani, hogy nem fogom törni magam azon, hogy egyiket, másikat vagy mindkettőt kicseréljem. És ezt nem is a lustaság, vagy nemtörődömség miatt. Hanem azért, mert nem érdemli meg a vele való foglalkozást, olyannyira hitvány az egész.Használt, egyedi méretre gyártott művégtagok Eladók.
-
Amúgy nekem a top, best, kedvenc egerem nagyon régen, ez volt.
Sajnos már régóta nincs velem, azóta már biztos reinkarnálódott.. R.I.PEgy 10-13 évvel ezelőtt, jól jött volna nekem, egy szereld magad a G9x egeret..
Talán még most is élne..[ Szerkesztve ]
-
jalos
csendes tag
"partnerkapcsolatot építenek ki"
Az a logitech aki a korábbi felhaszálói community alapú fórumrendszerét 100% beszánotta sokezer értékes felhasználók által biztosított tartalommal?
Az a logitech aki az LGS-t kivezeti és egy teljesen új rendszert alakit ki csak mert, és a perifériák egy része csak az egyik rendszert támogatja, a másik része csak a másikat?
Az a logitech aki Harmony távirányító részleget megszünteti (nem tudja leadni annyiért mennyit kért), mert kevés a profit?
-
-
-
The A Team
csendes tag
Akkor van rá esély, hogy meg lehet menteni a Logitech G Pro (vezetékes) fejhallgatómat! A műanyag f*stenger pánt a csavaroknál megsemmisült. Hátha el tudok csípni pár alkatrészt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha ennyire áhítozol rá, érdemes lenne néha ránézned az apróra, mert a napokban is volt egy.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz
Synthwave #42 üzenetére
Köszönöm a tippet. Elvagyok az újabb rágcsálókkal, csak most hogy felmerült ez a cikk, jött egy kis nosztalgia.
Sőt, korábban javasoltál másik topicban alternatív rágcsálókat a logitech helyett, képzeld el, hogy ki is fogok belőlük 1-2 őt próbálni hamarosan[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
mepet
addikt
Mivel eddig a logitech szerviz mindent visszakuldott javitas nelkul illetve rosszul megjavitva, igy hasznos lehet, hogy az userekre bizzak ezt.
Igazabol az lenne a korrekt, ha teljes javito keszlet (foleg mikrokapcsolo cserehez a cuccok) jarnanak minden egerhez, es oda lenne irva, hogy GARANCIA NINCS, EDDIG SEM VOLT...
-
Csak azért, hogy legyen ellenpélda is: Annak idején a Logitech G35 fejhallgatóm fülpárnáiról lefoszlott a műbőr borítás. Írtam Logitech supportnak, és ingyen, futárral küldtek egy új fejhallgatót.
Persze ez már régen volt, és azóta sokat változott a Logitech.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat csökkenteni szeretné az elektronikus hulladékot, így rávennék az elromlott egerek javítására a felhasználókat.
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- High-End Gamer PC 4090 R9 7900X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest