Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szolnokon hol van épkézláb cipőbolt? A Family Center nulla, a Plázában és a Pelikánban is csak két út van: vagy az olcsó ganéj, vagy a 20+ ezres. Jól kinéző nyári vászoncipőt keresnék, de csak Converse van mindenhol, az meg már irreálisan drága, Adidas, Puma 1-2, ami jól néz ki, de igazából azokból több nincs is, és ezekből is csak mérethiányos van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Cheesy
őstag
válasz Dilikutya #5301 üzenetére
Ugyan én erre gondoltam legutoljára, de mégis ott vettem magamnak cipőt: Intersparban a műszaki cikkes mellett van egy kis cipőbolt. Geox a márkája a cipőnek amit vettem, a családban van már ebből a márkából pár példány, strapabíró. Amit a plazmában vettem az emeleten, fél év után kezdte elengedni a talpát, megjavíttattam, rá 3 hónapra megint. Így cseréltem le erre.
www.vakbelmutet.hu
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Mercutio_
félisten
-
Kicsirics77
veterán
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Mercutio_
félisten
Utolsó lehetőség, holnap jön az amígó
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
addikt
Biciklire matricát hol lehet, érdemes venni ? (Schwinn Csepel MTB-ra kellene)
-
Melack
veterán
Sziasztok!
A Holt-Tisza mennyire jó hely egy egy éves gyereknek? Mennyire jó ott fürödni?
Köszönöm válaszaitok!
Üdv
Melack
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
lakisoft
veterán
Keresek SX4-hez bal első lámpát.
- Árad -
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Több gépből megmaradt alkatrészeket szeretném eladni, mivel nekem feleslegessé váltak.
2X 2GB PC3 - 8500U - Kingston Memória
Asus Nvidia GT-610 SL2GD3-L ( vga )
Gigabyte GA8I915ME ( Socket 775 )
Intel Celeron D 3.2 Ghz / 256 / 533 /04A ( hűtő nincs hozzá )
Esetleg egy álló ház is.
Egyben 21k vagy 50 euro értékű STEAM feltöltésért egyben odaadom!
Elérhető: Kengyel, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű és vonzáskörzetük.PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
werszomjas
addikt
Hello szolnok!
Ennek valami jó gyrost a varosban. Hova erdemes elmennem?
Esetleg kihagyhatatlan menus hely ebedidoben?üdv
-
vmk
tag
válasz werszomjas #5321 üzenetére
Hello.
Gyros: Pita gyorsbüfé, Irgalmas utca (mekitől nem messze, a központ felé a sarkon)
-
addikt
DDR1-es memória akad-e valakinek jó áron ? 2x512MB vagy 2x1 GB.
Tudok adni még cserébe hozzá DDR2-es 512MB RAM-ot -
addikt
válasz Kicsirics77 #5325 üzenetére
Kolléga már lehet meg is előzött
Köszönöm mindenesetre.Lehet még egy vinyó kellene, mert akad itt 3db 40GB-os, de vagy egy 80-as vagy 160-as kéne bele a masinába. Bár így is meglepődtem a 2x256MB Ram és XP-vel Stickes wifivel HD-t simán lejátssza a Youtubról (igaz E4300-as proci ketyeg alatta meg a ASRock 4Core Dual-VSTA alaplap, AGP-s 9200Se videókártya)
-
lakisoft
veterán
Keresek Need For Speed Most Wanted 2012 PC-t.
- Árad -
-
baluhell
tag
Sziasztok!
Lenne olyan ph-s kolléga, aki ért az rgh-s konzolok frissítéséhez?
-
lakisoft
veterán
Eladó egy Chieftec UNI BX-02B-B-B ház - ár 7k
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Eladó TP-LINK TL-WR1043ND V 1.8 gigabites wifi router - 7k
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Keresek 23"-os vagy afeletti monitort vasárnapi átvétellel.
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Hibás vinyókat vennék:
20% alatti HDsentinel kondis vinyókat keresek megvételre. A lényeg hogy a gép még felismerje. A méret, gyártó (2,5" és 3,5"-os is érdekel) nem lényeg. Várom a felajánlásokat. Köszi.- Árad -
-
Cheesy
őstag
Építőanyag kereskedés darus autót keres Szolnokon, mint szerződött fuvarozót.
Ha valaki tud ilyet, vagy érdekli, kérem jelentkezzen nálam.www.vakbelmutet.hu
-
lakisoft
veterán
Hibás vinyókat vennék:
20% alatti HDsentinel kondis vinyókat keresek megvételre. A lényeg hogy a gép még felismerje. A méret, gyártó (2,5" és 3,5"-os is érdekel) nem lényeg. Várom a felajánlásokat. Köszi.- Árad -
-
lakisoft
veterán
Chieftec UNI BX-02B-B-B ház - 7k (összes tartozékával és 4db ajándék ventivel (3x9cm + 1x 12cm))
- Árad -
-
CJ3
senior tag
Eladó olcsó kis netezős telefon Lumia 435 Dual Sim új 2 év gari
Crypto
-
addikt
Akit érdekel, holnap lehet kinézek Tescoba reggel, ha esetleg kell valami.
-
CJ3
senior tag
És a legtutibb Xbox 360 E új
Crypto
-
lakisoft
veterán
Eladok:
Chieftec UNI BX-02B-B-B ház - 7k (összes tartozékával és 4db ajándék ventivel (3x9cm + 1x 12cm))
ELM 327 Bluetooth hibakód diagnosztika OBDII - 4,5k
usb-s hangkártya - 0,7k
Lenovo A820 - 20kKeresek:
Wifi kártyát Lenovo 3000 n200-ba.Hibás vinyókat vennék:
20% alatti HDsentinel kondis vinyókat keresek megvételre. A lényeg hogy a gép még felismerje. A méret, gyártó (2,5" és 3,5"-os is érdekel és csak SATA) nem lényeg. Várom a felajánlásokat. Köszi.- Árad -
-
lakisoft
veterán
Logitech G600 új, garanciális, bontatlan - 18k
- Árad -
-
lakisoft
veterán
Eladok:
ELM 327 Bluetooth hibakód diagnosztika OBDII - 2,5k
usb-s hangkártya - 0,5k
Lenovo A820 - 20kCsere:
Samsung Chromebookot (XE303C12) cserélnék netbookra (Acer, Dell elsősorban) kizárólag személyes átadással és kipróbálás után.Hibás vinyókat vennék:
20% alatti HDsentinel kondis vinyókat keresek megvételre. A lényeg hogy a gép még felismerje. A méret, gyártó (2,5" és 3,5"-os is érdekel és csak SATA) nem lényeg. Várom a felajánlásokat. Köszi.- Árad -
-
lakisoft
veterán
Eladok:
ELM 327 Bluetooth hibakód diagnosztika OBDII - 2,5k
usb-s hangkártya - 0,5k
Lenovo A820 - 20k /4magos 1Gb ram, 4Gb-s rom, 8Gb-s class10-es memóriakártyával, töltővel és strapabíró szilikon tokkal./
Zalman CNPS80F Ultra Quiet CPU hűtő 2db - 2k/db (Socket 1150/Socket FM2/Socket 940/939/754/Socket AM2+/AM2/Socket AM3+/AM3/Socket FM1/Socket 775/Socket 1156/Socket 1366/Socket 1155)
Revoltec 3,5 SATA USB 2.0 külső HDD rack - 2kCsere:
Samsung Chromebookot (XE303C12) cserélnék Acer Aspirre One-ra kizárólag személyes átadással és kipróbálás után.Keresek:
Hibás vinyókat vennék:
-
Cheesy
őstag
Szolnokon melyik bolt az ajánlott?
Ennek az árát kérném be tőlük: Seasonic S12II-520 (SS-520GB) 520WIlyeneket talált nekem a gugli:
Hexxa
TeamComputer
Karakter
Win Investor
Millenium Computer
XHW Informatika
Mizu Computer
Balajthywww.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Win Investort elértem, 23k-t mondtam, hogy ennyiért vagyok hajlandó megvenni.
Adják is le nekem a rendelést, kb. 1 hét mire megérkezik, holnap viszem is be a lóvét.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Kiderül, írtam nekik. Max 1-2 ezrest nézek ki belőlük, neten is 1,5k-val olcsóbb a legolcsóbb árgépes ajánlat.
Garancia tekintetében sem vagyok biztos abban, hogy többet tudna a Hexxa: Seasonic márkaszerviz 1 db van M.o-n, így a kereskedők is oda küldik.www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest