Aktív témák
-
Maciii
tag
Athlon XP 2000+ -t veszek. Mondtak, hogy a szoftveres proci hutes sokat szamit a homerseklet csokkentesere. Coolink U2L huto lesz rajta.
Milyen progit ajanlotok?A problémamegoldás titka: Megtalálni azokat, akik majd megoldják!
-
twollah
nagyúr
VCool
Amugy nem sok ertelme van, mert csak akkor hutenek ezek a progik amikor a proci uresjaratban van.
Par fokot tenyleg hutenek, de inkabb egy jobb huto alkalmazasat ajanlanam. -
jojojo
senior tag
-
bazs
aktív tag
Ha nem akarod húzni, akkor biztos elmegy ilyen szoftveres hűtés nélkül is egy normál bordával+ventivel. Ha húzod akkor meg úgyis tisztes ''hardveres'' hűtés kell rá, szóval az ilyennek nem látom sok értelmét
Pont most fogyott el...
-
jojojo
senior tag
válasz dON't hAcK! #9 üzenetére
Bocs! Nem kaptam meg!Köszi!!
A víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
dON't hAcK!
aktív tag
Off
A srácok nagyon rendesek a boltban. Ne vigyél rajzot, mert akkor rosszat adnak - én elsőre így jártam. :)
Ha veszel, akkor csak dugd rá a gépre, nem kell semmit csinálnod, mindenki tudja a dolgát. :)
A legjobb benne, hogy az ''AUTO'' gomb értelmét vesztette.
OndON't hAcK élt, ...
-
phoenixke
tag
hali, nekem cpucool retyegett az 1800+ alatt. Eleg jo ha nem jatszol(szorfoles,szerkesztes alatt, photoshop, programozas meg ilyenek). 10-15 fokot is levisz. Ritkan fagy win2k alatt es nem rantja a rendszert maga utan de jatek alatt bexaratja a gepet, akkor erdemes ''start game'' allapotba tenni, nemelyik jateknal meg kikapcsolni. Sok-sok figyeloje van ha az alaplapod nem tud ilyet (alarm, kikapcsolas, barmelyik hofoktol fuggoen) es megeri. ennyi.
-
dshk
aktív tag
Ha XP akkor nem kell, az önmagában is kikapcsolgatja a procit. Az hogy ez mennyit hűt az természetesen attól is függ milyen hűtés van rajta alapban. Nekem 30+ fokot ''hűtött'', mert egyáltalán nem volt venti. Nyilván ha valaki rárakja a rakéta porszívott, akkor nem sokat oszt szoroz.
-
Maciii
tag
Nekem kb 52-53 °C a proci, a bios szerint. A MBM 56-60-t mer. Igaz nem nagyon van terhelve, viszont szinte egesz nap megy. Az XP tenyleg hut vamit, vagy valahol be kell allitani?!
A problémamegoldás titka: Megtalálni azokat, akik majd megoldják!
-
simonzé
addikt
Mi a...
30°C???
Az rengeteg. Lement mínuszba? :DD
Milyen proci és milyen program volt?
Nekem Celeronnál a Rain vált be még anno a Cel433 idejében, az 10-15 fokot hűtött. Sajna most az 1,6 XP-hez nem találtam olyan progit, ami stabil lenne és sikeresen hűt. A Rain nem ismeri az Athlon XP-t. Pech.I don't fit in. I fit out.
-
Maciii
tag
PI alatt en Waterfall-t hasznaltam, de azt mondjak, az XP nem nagyon tu meg ilyen progikat. Valaki mondta, hogy az xp alapbol tudja, de be kell kapcsolni. Hogyan?!
Mas: A MBM miert mer joval magasabb homersekletet, mint a BIOS?A problémamegoldás titka: Megtalálni azokat, akik majd megoldják!
-
andorpapa
őstag
''Mas: A MBM miert mer joval magasabb homersekletet, mint a BIOS?''
Azért, mert mikor a BIOS-ban vagy, tulajdonképpen a proci terhelése nulla, a MBM pedig WinXP alatt fut, ami azért használja a CPU-t, futnak a szoftverek, szolgáltatások, maga a Windows és a GUI.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
andorpapa
őstag
Amúgy meg emberek, felejtsétek már el szoftveres hűtést! Nem csak azért, mert esetleg instabilitást okozhat vagy nem fejt ki megfelelő hatást, hanem azért is, mert logikusan belegondolva teljesen értelmetlen az egész.
Mert hogyan működik egy ilyen szoftver? Idle állapotban megakadályozza a felesleges utasításvégrehajtást, amivel csökken a hőmérséklet. Ahogy csinálsz valamit, azonnal leáll a tevékenysége, a hőmérséklet emelkedik. Amikor a gépedet valami átlagosra használod, pl. videózás, böngészés, akkor ezek a szoftverek nem fejtenek ki hatást. Tegyük fel, hogy így 45 fokos a procid. Aztán elmész moziba, a gép bekapcsolva marad.
A szoftver ki tud bontakozni, lehűti 35 fokra a procidat. Jön a fő kérdés: mi értelme van ennek? Ha 45 fokon is stabil, üzembiztos a procid, és te magad is így használod, akkor miért jó az, ha 35 fokos távollétedben? Itt van a buktató: olyan feladatot lát el a szoftver, amelyre nincs szükség, teljesen felesleges, és problémák is felmerülhetnek használat közben. Ha meg gyenge a cooler, akkor szoftverrel nem lehet támogatni, elvégre a progi pont akkor nem tud segíteni, amikor szükség lenne rá.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest