- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Proxmox VE
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- DIGI kábel TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen program, ami...?
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Üdvözlet,
Eddig passzív megfigyelőként álmélkodtam csak a remekműveken, de egy kis keresgélés és beállítgatás után gondoltam kipróbálom magam ezzel a nem annyira fotózásra kihegyezett készülékkel:Samsung A5 (2017) + Snapseed
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
válasz Drakmusz #18829 üzenetére
Köszönöm a reakciót A vágással még kell dolgozni igaz, a komponálás is kialakul idővel hogy mi legyen a nyers képen.
Meglepődtem hogy ez a telefon is képes egész kellemes részletgazdag képet alkotni, jó iránymutatás volt a topicban foglalt tapasztalat a Gcam jó beállításai érdekében, köszönöm mindenkinekPowerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz koboldozat #19036 üzenetére
Bryce5 korszakomat idézi
-
shifty!
senior tag
válasz koboldozat #19079 üzenetére
Nagyon jó lett! Jók a fények, jó az élesség! Még!
-
shifty!
senior tag
válasz Haligali #19133 üzenetére
Ha a fotózás (ilyen szinten) elsődleges szempont a telefon kiválasztásánál, érdemes eldönteni, hogy GCam-kompatibilis mobil kell-e - vagyis támogatja-e a GCam közösség az adott telefon SoC platformját fejlesztői szinten.
Xiaomi telefonokat pl. hibátlanul támogat, talán ennek a márkának a legnagyobb a GCam felhasználói bázisa (Pixeleken kívül).
De a Huawei készülékeket, melyeket Kirin chipsettel gyártanak (P-széria, mostanában kb. mindegyik Huawei) nem, vagy csak ritkán, és/vagy funkcióhiányosan lehet GCam-mel használni, más utasításkészletet használ a Kirin platform, és nem megoldható / túl munkaigényes a GCam portolása...Miközben az egyik legjobb optikája szvsz a Huawei készülékeknek van. Ennek ellenére nagyonis potens fotókat lehet készíteni a Huawei-kel, csak a saját szoftverükkel működnek a legjobban.
Saját tapasztalat, hogy a P20, amit, mint kifutó terméket, elég jutányos áron, ~ a Xiaomi-kal egyező árszinten be lehet mostanában szerezni, határozottan jó fotókat tud készíteni - ld. korábbi feltöltött képeim / más felhasználók P20-as képei a topicban.
-
shifty!
senior tag
válasz Aryon87 #19136 üzenetére
+1, hiányozni nekem sem hiányzik, de van olyan, akinek ez szempont, tehát érdemes utánajárnia vásárlás előtt - de nem hiába ajánlottam a P20-at (nyilván a P20 Pro / P30 Pro annál is jobb), a szoftvere kiforrott és nem hiszem, hogy annyival jobb lenne ugyanezzel a kamera rendszerrel a GCam.
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz sharp4 #19430 üzenetére
Ha nagyon akarsz GCam-ezni, ez az egyetlen működőképes verziója Kirin SoC-s készülékeken.
De a gyári kamera mérföldekkel jobbakat lő, ez erősen bugos.
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz haiduo82 #19521 üzenetére
Szebb is lett
Ezek a reggeli rohanós témák a legjobbak néha
De hogy ne csak kritizáljak, egy makró-jellegű téma
P20 + Snapseed
-
-
shifty!
senior tag
P20 + Snapseed
-
shifty!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest