- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz haiduo82 #19750 üzenetére
Minap probalgatam a 7.3-as verziot. Mukodik, de meg bugos nalam. Kepet megcsinalja, de az elkeszult kepet nem nyitja meg. Egyelore maradok a 7.2-n. nalam azbUrnyx jitt be, de meg megnezem azt amit irtal, bar feltetelezem nem lesz kompatibilis
Apropo, linket kerhezek hozza?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nfsu17
veterán
válasz Aryon87 #19753 üzenetére
friss parrot 7.3, tegnapi
ha bátor lennék kipróbálnám, de nem vagyok[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Mi 8 g cam (hypercam 6.1 saját beállítás)
(Egyik esti San1ty g cam, a sötétebb kevesebb zajjal, de nem lát olyan messze mint a hipercam)[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Sumptuous
senior tag
válasz justmemory #19734 üzenetére
Én ilyet használok az említett hama álvánnyal. Vettem hozzá plusz papucsot is, így jut egy a dslr-nek, meg egy ennek az állványnak, így nem kell mindig csavargatni. A tartó egyébként nem rugós, hanem csavaros/mentes. Pöpecül bele lehet fogatni a telefont, nem kell vele kinlódni/feszítgetni. Főképp csillagfotóra használom(/tam) a P30 Pro-val. Élőben így néz ki: [kép](mostanában nem volt rá időm, poros egy kicsit )
-
Roland8622
aktív tag
válasz Sumptuous #19758 üzenetére
Ilyen típusúban volt egyszer a HTC U11-em és egy idő után kiírta videózásnál, hogy túlmelegedés miatt leállt 2x szívtam meg ez miatt. Azóta ilyen zárt tartóba nem rakom.
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Sumptuous
senior tag
válasz Roland8622 #19761 üzenetére
Nem tartom zártnak. De persze elképzelhető, hogy videózásra nem alkalmas. Egyébként kevésbé "árnyékol" mint kézben tartva. Illetve arrébb is tudod rakni benne a telefont. Ha egy helyen melegszik a cucc benne, akkor máshogy fogod be, hogy az a rész jobban tudjon szellőzni. Pl:
@LiVeGa: Az is tökéletesen megteszi. Bár nem tudom, lehet e azt az ég felé fordítani, pl.:csillag/asztro fotózásra? Nem dől fel?
@Drakmusz & nfsu17: Láttam, hogy ez volt a téma, de senki nem ajánlott ilyesmit, azért bátorkodtam megosztani. Úgy látom, nem volt kár
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Naplemente | Redmi Note 7 Gcam + Snapseed
[link] -
nfsu17
veterán
válasz Ricardo #19755 üzenetére
Feltettem a Mi 9T-re az MGC_7.3.018_Parrot043-v1-et.
Felment gond nélkül, el is indul, képet is lehet lőni.
5 percig volt fent, szóval ennyi időről mondanék véleményt:-angol a menü (ez még a legkisebb baj)
-gyorsan lőttem az elég sötét szobában pár képet ezzel is, meg az urnyx 7.2 v1.9-el is. A parrot többször volt rosszabb, mindig olyan érzésű volt a kép, mint ha picit bemozdult volna. Urnyx meg elsőre meglőtte teljesen élesen, pedig ott tovább dolgozott éjszakai módban a program...azaz lehet hosszabban exponált, bár a végeredmény nem lett világosabb. Mindegy, ez még mindig nem nagy baj
-éjszakai módban, fekvő módban elfordul a kép (az "élőképen"....keresőnek nevezik ezt?), és ilyen torz lesz. Képet nem is lőttem már, az lehet jó....Pont úgy, mint egy régebbi urnyx féle verzióban.
Szóval: Mi 9T-n úgy néz ki itt is jelen van ez a "night mode viewfinder rotation bug", emiatt ment is az uninstall. Majd v2, v3-ra lehet jó lesz. Többi telón lehet jól működik ez is.
Egyelőre ez elég nagy hiba, hogy ne használjam, később még lehet visszanézek rá.
Amiben jobb talán a parrot, hogy sokkal több beállítás van benne.
Bár én megálltam urnyx 1.9-nél és úgy láttam utána kezdte el az xml lehetőséget betenni a progiba, szóval lehet már ott is jóval több a beállítási lehetőség. -
haiduo82
aktív tag
válasz nfsu17 #19769 üzenetére
Hát ez elég rosszul hangzik pedig nemrég szedtem le én is, csak még nem volt időm foglalkozni vele. Egyébként az Arnova-féle 7.3-mal is előfordul, hogy néha nem menti a képet. Viszont első blikkre jónak tűnik a minőség, bár még nem volt időm összehasonlítani semmivel.
"Együtt vagyunk senkik"
-
koboldozat
senior tag
-
Zozo0525
őstag
válasz koboldozat #19772 üzenetére
Azta. Ez brutális. Nekem tetszik nagyon.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Asztro módhoz itt lenne jó terep
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Drakmusz
addikt
válasz Roland8622 #19779 üzenetére
Azért itthon is vannak lehetőségek.
[link]https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Roland8622
aktív tag
-
Putyin90
senior tag
Redmi Note 7 Gcam + PS
Rakéta[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Ha már említettem a Bükköt.
HTC U11 + gcam[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Roland8622 #19784 üzenetére
Tetszik. Jók a szinek.
kdavid94: vA G 4 még mindig megállja a helyét. Ha nyáron arra jársz, csináld meg ugyanezt a képet.
Moz: Jó hangulatú kép lett
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest